Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Štejem od popadkov na 4minute, kjer so bile ugotovitve da glede da se ne odpiram na tako močne popadke, bo najbrž CR. Po 33h sem končno rodila po vseh vezah ki sem jih mela da so mi pospešili in pomagali normalno rodit. Drugače bi bla dlje časa notri. Dobila infekcijo in vročino med porodom.
Po podatkih v materinski knjižici je porod trajal 3 ure, čeprav sem bla na uni famozni mizi le slabo urco (od kar so me našopali z umetnimi popadtki do rojstva je minila slaba ura) Takoj podpišem še za en tak porod.
Zdaj sem šele videla tole: naj razložim. 58 ur ali koliko že je od takrat, ko sem prišla v porodno sobo kao rodit. So mi dali klistir in vse ter sem pristala na proodni postelji od takrat naprej štejem. To je bilo v ponedeljek zjutraj. Vmes so me sicer dvakrat poslali tudi na oddelek, vendar ker sem bila v porodni ves čas priklopljena na CTG in so vsake toliko časa naredili neko manjšo paniko, sem vedno po določenem času na oddelku (po kakšnih dveh urah - to je bilo dvakrat) šla nazaj v proodno, s popadki. Potem so mi dvakrat vstavili gel za mehčanje materničnega vratu, nato v sredo zjutraj dali umetne popadke, dokler me niso nato ob 16. uri popoldne končno odrešili in naredili CR. Po moje niti narkoza ne bi bila potrebna, ker se mi je že čisto bledlo, veliko stvari se sploh ne spomnim. Evo, to je billo mojih 58 ur v porodni sobi. In ko sem prvič vstopila vanjo, sem vsa vesela in polna pričakovanja mislila, evo, zdaj bom pa rodila. In babice tudi. Juhej. (aha, prov gotov)
men ni jasno, kak ene v uri ali majn porodite otroka. sem se matrala 14 ur v porodni + 4 ure doma, ko mi je voda šla. torej 18 ur vsega skupaj. porod je bil v temenski vstavi. če bi še enx? hvala lepa.
v porodnišnico sem prišla ob 14 uri in mela popadke na 5-7 minut. Potem sem ležala v porodni (in telefonirala okol) in ob 16 uri mi je odtekla voda (kar sama od sebe),potem so vstavili epiduralno in ob 17:54 sem rodila. v materinski je zapisano da v 2.5 ure
ah ja, popadki so me začeli pa mantrat ob tretji uri zjutraj- ampak ni bilo sile. tisti dan sem do 14 ure še hodla po trgovinah okol ob dveh sem šla pa noter ker sem se bala da bo kasneje preveč gneče na cesti