ninachow -> RE: Koliko časa smo rojevale (1.10.2008 19:54:13)
|
Zdaj sem šele videla tole: naj razložim. 58 ur ali koliko že je od takrat, ko sem prišla v porodno sobo kao rodit. So mi dali klistir in vse ter sem pristala na proodni postelji od takrat naprej štejem. To je bilo v ponedeljek zjutraj. Vmes so me sicer dvakrat poslali tudi na oddelek, vendar ker sem bila v porodni ves čas priklopljena na CTG in so vsake toliko časa naredili neko manjšo paniko, sem vedno po določenem času na oddelku (po kakšnih dveh urah - to je bilo dvakrat) šla nazaj v proodno, s popadki. Potem so mi dvakrat vstavili gel za mehčanje materničnega vratu, nato v sredo zjutraj dali umetne popadke, dokler me niso nato ob 16. uri popoldne končno odrešili in naredili CR. Po moje niti narkoza ne bi bila potrebna, ker se mi je že čisto bledlo, veliko stvari se sploh ne spomnim. Evo, to je billo mojih 58 ur v porodni sobi. In ko sem prvič vstopila vanjo, sem vsa vesela in polna pričakovanja mislila, evo, zdaj bom pa rodila. In babice tudi. Juhej. (aha, prov gotov) IZVIRNO SPOROČILO: lu155 38 ur...nato cr...!!!
|
|
|
|