Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 28.2.2006 23:49:53
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz nisem anonimna. Kar napišem o kom, bi mu kasneje tudi v obraz povedala isto.
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 1.3.2006 7:35:55
|
|
|
|
srki
|
Jaz sem bila anonimna samo enkrat, pa še to je bila takrat tama "klepet anonimk". Mi gre pa res na jetra, ko so nekatere anonimne za vprašanje kot je "uvajanje goste hrane-kaj naj mu dam za jest...
|
|
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 1.3.2006 8:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje pa sploh ne upa več nobena javno vprašat ničesar o imenih, ker so se večkrat ene anonimke potem vsajale, kako je brez veze o imenih karkoli spraševat ali pa koliko je tega pa take fore. Ali pa nočejo, da se ve, kako bodo dale otročku ime. To pa je tudi možno, ja.
|
|
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 1.3.2006 8:52:31
|
|
|
|
ElaM
|
Ja, jest sem se tud spraševala, zakaj za vraga moraš bit anonimen, ko sprašuješ po mnenjih okrog imen?
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 1.3.2006 8:55:10
|
|
|
|
Barbs
|
Huanita, men je Zaharija lepše. Izpeljanke, ljubkovalnice in pomanjševalnice : Zahica, Hari, Rija, Zaja, Ko te mali hudiček razjezi pa : Harija in Zaha
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 1.3.2006 13:03:25
|
|
|
|
puncica
|
Pa zakaj vas pa to moti če en sprašuje če je bol všeč Anžej ali Žiga in to anonimno, pa naj, če ji tako paše, mogoče ima pa kakšne sorodnike tu gor, pa noče da izvejo katero ime ji je všeč. Mah ne vem no, mene osebno nič ne moti če sprašuje za ime nekdo ki je anonimen ali nekdo ki ga poznam.
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 2.3.2006 16:49:11
|
|
|
|
x_srečka_x
|
jst tud še nism bla nikol anonimna niti ne vem kako se to nardi pa tud mene moti če je nekdo anonimen
|
|
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 2.3.2006 20:18:37
|
|
|
|
3new!yes!!
|
ah jaz lahko brez anonimnosti povem, da se mi zdi razpravljanje o imenih butasto. vsak se mora sam odlociti, ker so to VASI OTROCI!!
|
|
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 3.3.2006 17:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nisem bila Sem se pa to tudi jaz že spraševala - le zakoj so vse anonimne
|
|
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 6.3.2006 14:50:43
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita precej dolgočasen forum, sama anonimne ste! Pa kaj potem, če sosedovo Jožico zanima, če nam je lepše ime Klotilda ali Zaharija? Se je zato treba skrivati? Zaharija
|
|
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 6.3.2006 20:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
bedne ste s tem sprasevanjem
|
|
|
|
RE: Zakaj ste tu vse anonimne?! 7.3.2006 21:45:14
|
|
|
|
Pupica
|
No...verjetno za to, ker ne želijo vnaprej povedati da vedo katerega spola bo . vsaj jaz bom za to aninomna, ko bova z možičkom vrgla karte na mizo in bo v igri le še 5 imen
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?