|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torba za prenašanje dojenčka
28.2.2006 20:38:56   
Mari71
Prosim vse tiste, ki ste kupovale torbe za prenašanje novorojenčkov (s trdnim dnom) za nasvet, kam it pogledat oz. kupit.

V Rutarju LJ imajo trenutno bolj zimske variante (mi bi potrebovali za bolj poletne mesece), v BC prevelike - torbo bi namreč rabila tudi za vlaganje v športni voziček Chicco - za prvih par mesecev, da bo user posted image  lahko zavarovan in na ravnem (voziček se raztegne na cca. 150 stopinj, torej ni čisto raven).
Če pa ima katera črno prenosno torbo malo rabljeno, jo z veseljem od-kupiva.

Pozdravček, Mari

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torba za prenašanje dojenčka
1.3.2006 10:13:59   
poliloni
Mi imamo voziček Peg Perego Pliko P3 - ima zraven tudi košaro - trdno. Naš mali se je rpdil avgusta in smo ga do sedaj imeli notri.... Tako, da če nam je zaspal v vozičku, smo ga s košaro vred vzeli dol in nesli v stanovanje... Pa še lupinica - avtosedež gre gor na voziček, tako da tudi, če v avtu zaspi, ga daš na vozek in odpelješ... Nosili smo ga pa v lupinici ali pa košari....

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2006 10:15:52   
Anonimen
Kakšne pa so "zimske variante"?

(odgovor članu poliloni)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2006 10:22:09   
Anonimen
Tukaj imaš eno za 1.000 SIT, ampak ti gotovo ne bo všeč:
http://www.bolha.com/oglas1470668

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2006 10:24:24   
Anonimen
Tu še ena:
http://www.bolha.com/oglas1574243
Pa še ena:
http://www.bolha.com/oglas1489537

Tale pa bi znala biti že v redu:
http://www.bolha.com/oglas1279254

< Sporočilo je popravil Splišni -- 1.3.2006 10:27:03 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2006 11:38:12   
Mari71
Splišni, srce si. Hvala za pomoc.

Zimska varianta je taka, da je torba (notranjost) iz zelo toplega materiala, na otip semiš, tako kot so sedaj zimske bunde delane (notranja podloga - mehko, ampak precej toplo).

Hvala za pomoč! Mari

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2006 11:50:31   
Anonimen
Aja? Takih pa res še nisem videla.

(odgovor članu Mari71)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2006 11:53:10   
Anonimen
nikoli rabila...js mam tut peg peregota ki se ne da v ležeč položaj pa bom zdej mela tamauga prve 3 mesce kr lepo v lupini ki gre na voziček. te košare se mi zdijo ful brezvezne...moje mnenje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2006 12:32:36   
Mari71

Mi imamo tudi lupino za avto in se jo lahko pritrdi v vozicek. Sem pa prebrala, da dojenčka ni dobro več kot uro ali dve imeti v jajčku. Zato rešujem zadevo s športnim vozičkom in user posted image  v njem s pomočjo torbe za prenašanje (z ravnim in trdim dnom) , ki jo bom za prve 3 mesece namestila po potrebi kar v voziček.........ko ne bom uporabila jajčka iz avtomobila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2006 13:11:34   
tinca34
Jaz sem tudi precej v dilemi glede tega ravnega ležišča. Midva imava športni voziček na katerega se lahko namesti lupinica; sva se odločila za lupinico namesto košare; no, in zdaj razmišljam, da bi še kupila torbo , da bo na sprehodih res ležal na ravnem. Kaj svetujete? Torba ja ali ne? user posted image

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2006 13:13:47   
Anonimen
Meni novorojenček v lupinico ne paše in pika. Ves bogi se mi zdi, ves zgrbljen. O.K., za v avto, ko je edino varno, ampak drugače pa mi se mi sploh ne zdi v redu.

(odgovor članu tinca34)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.3.2006 8:13:07   
barni
Jaz sem zraven vozicka ze dobila to torbo in moram rect, da sem ravno zaradi te torbe iskala tak vozicek, ki jo ze ima zraven. Namrec ta torba se mi zdi ful dobra varianta. Trde kosare ne rabim, poleg tega je to drag dodatek. Moj otrocek se bo rodil poleti in ne bo rabil kosare, torba pa vidim ze pri kolegici, da je super zadeva.

V lupinici otrocka ne bi rada imela predolgo, ce bomo sli pa na morje, pa otrocka lepo v torbo das pod drevo v senco in je.

Moja torba je za vse letne case, ker je torba brez vsega, potem se pa notri da lahko se zimsko vredo, ki se jo lahko preuredi v pokrivalo za torbo. Skratka, vecnamenska torba. Vozicek sem pa kupila v Rutarju, drugace pa je torba enaka kot so tiste od vozicka HOCO.

Meni se zdi to super varianta, pa se v pralnem stroju se lahko kompletna opere,samo trdo dno das ven in je. Ne vem pa kako dolga je, je pa kar dolga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.3.2006 8:26:31   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: barni
V lupinici otrocka ne bi rada imela predolgo, ce bomo sli pa na morje, pa otrocka lepo v torbo das pod drevo v senco in je.

user posted image

Sem pred leti imela enake ideje o "dajanju otroka v torbi pod drevo na morju." Potem mi je kaj kmalu postalo kristalno jasno, da nekak ne bo šlo. Mravlje, letanje, žoganje in hoja drugih sem ter tja, pa malce prešerne razigranosti... Kaj hitro se lahko kdo spozabi in po pomoti kaj ušpiči. V torbi na tleh...a a ...user posted image
Kolikor bo  spal na plaži , bo naš definitvno v vozičkuuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.3.2006 8:48:37   
barni
Se strinjam, v kolikor si na zelo obljudeni plazi. Mim takih tezav nimamo, smo skoraj sami na plazi, nikoli ne gremo na morje v sezoni, tako da ni panike s tem, da bi bila guzva. Itak moram it na morje sele septembra, ker je sicer tudi zame sonce julija in avgusta premocno - imam precej mocno alergijo na sonce. Tako da.... kaksna mravlja pa mislim, da ne bo problem, saj se mora otrok utrditi. No tako jaz menim. Sicer imas pa lahko to torbo v vozicku in je vse OK.

Tako da...bomo videli kako se bo pri meni obnesla, samo pri kolegici (ki ima ravno cca 3 mesece staro puncko) se super, sploh na zacetku, ko je prihajala na obisk in je lepo spala na kavcu, me smo pa cvekale. Upma, da se bo pri meni tudi tako.

Mimogrede, zimska vreca sploh ni slaba varianta, ker lahko tudi ko je otrok vecji, to zadevo uporabite za vreco za noge.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.3.2006 9:46:06   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Tako da.... kaksna mravlja pa mislim, da ne bo problem, saj se mora otrok utrditi.

user posted image  Mravlja v levem, pa mali pajkec v desnem ušesku malega user posted image  ,  je na morju zelo zeželjen pojav.user posted image

Pa ne mi zamerit...  one of those days...user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.3.2006 10:01:54   
Anonimen
Sem že večkrat napisala, da sama brez take torbe ne bi mogla. Res se je super obnesla.
V Rutarju v MB imajo še vedno navadne, take "zimske" variante sama nisem zasledila.

(odgovor članu Mari71)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.3.2006 10:50:54   
Mari71

Super info, ta vikend sem na Stajerskem, pa bom pogledala se tam. Hvala vsem za nasvete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.3.2006 11:51:08   
barni
Mravlja v levem, pa mali pajkec v desnem ušesku malega , je na morju zelo zeželjen pojav.

Pa ne mi zamerit... one of those days...

Ni panike, vsak je upravicen do svojega mnenja. Jaz komaj cakam, da bomo kam sli, ker si ne predstavljam, da bi morala biti skoz doma. In tako mi bo tudi torba prisla prav.

Prav lep pozdrav vsem noseckam.

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?