Teledom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Teledom (28.2.2006 14:00:01)

Kaj moram narest pri NLB za priklučitev na Teledom? Je treba plačati prijavnino? Moj možek namreč pravi, da ne bi rad plačeval tolikšne provizije pri plačevanju položnic, zato pravi naj si zrihtava Teledom. Tiste, ki ga imate, ste zadovoljne?

LP; Bejba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Pikica06 -> RE: Teledom (28.2.2006 19:22:09)

Ja, itak! Sploh si ne predstavljam, da bi hodila plačevat račune na banko ali pošto!
Dobila sem ga pa na banki - so imeli neko akcijo za študente in je bilo brez prijavnine. Vprašaj na banki in ti bojo vse razložili.

tanaja* -> RE: Teledom (28.2.2006 19:41:58)

A prek teledoma se da plačat položnice???? Jaz ga imam že ene 4 leta, pa ga imam samo za preverjanje stanja na računu (po telefonu).

KODA -> RE: Teledom (1.3.2006 15:44:51)

Lahko plačuješ položnice tudi preko Teledoma.
Provizija banki je 240 sit, do zneska 2000000.

tanaja* -> RE: Teledom (1.3.2006 20:34:23)

No, jaz imam itaq dost tele NLB, tako da bom verjetno prestopila k Reifeisen krekova banka. Kakšne izkušnje imate z njo [sm=zmeden2.gif]?

Spark -> RE: Teledom (3.3.2006 7:21:23)

Oj Bejba, zakaj pa ne bi imela Klika, glede na to da imaš dostop do interneta. Tam je plačilo položnice samo 60 sit, pa lažje je, ker vse sama narediš. Pri teledomu je plačilo položnice približno 170 sit, moraš pa čakat prostega operaterja, pa še gužva zna biti v času plačevanja položnic, tako da čakaš na telefonu tudi 5 minut.
Res je da je pristop do klika 5000sit, ampak to je enkratna naložba, ki ti se obrestuje. Jaz sem še pooblaščena na moževem računu, pa lahko še s tistim računom dostopam.
Prvo sem imela teledom, zdaj pa imam klik že 3 leta, in sem čisto na klik preklopila. teledom uporabim, samo če sem nekje zunaj, pa kaj nujno rabim.

Vilma -> RE: Teledom (3.3.2006 7:51:42)

No NLB nas je na skrivaj "razveselila" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Od petka naprej je menda provizija na kliku 75 SIT.
Barabe so to izpeljali tko na skrivaj z enim sporočilcem v petek popoldne po mailu!

Stran: [1]