Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolk je pomemben sex v odnosu? 1.3.2006 12:21:08
|
|
|
|
dory
|
Pri meni se sex pogojuje s spoštovanjem, ljubeznijo, odkritostjo, pogovorom, toplino, partnerjevo podporo,.....potem je tudi sex tisto pravo, tisti pravi uzitek...ce tega ni, pol ne stima nic... no in na tem mestu se bom podpisala pod cipreso...
|
|
|
|
RE: Kolk je pomemben sex v odnosu? 1.3.2006 13:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jasno da je seks pomemben v vezi, samo ne bi o procentih. Veliko oz.največ mi pomenijo vrednote oz.zadeve, ki jih je imenovala Cipresa. Če teh ni, potem tudi seks ni ok.
|
|
|
|
RE: Kolk je pomemben sex v odnosu? 1.3.2006 14:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, ravno kuham kosilo , pa sem razmišljala... Recimo, da imaš odlične, kvalitetne sestavine za izvrstno kosilo. Pri kuhanju uživaš in se trudiš maksimalno, da bi bil rezultat vrhunski. Izpustiš pa SOL. Pa bi je sicer, procentualno gledano, uporabil zelo, zelo malo... Kakšno bi bilo tako kosilo? Dolgočasno, pusto, manjkala bi pika na i. Torej ja, seks je še kako pomemben. Brez njega (vsaj zame) vse tisto spoštovanje, razumevanje,...nima nobene vrednosti. Ko sem mojega včeraj vprašala, kaj bi odgovoril na to vprašanje, je rekel, da je zanj seks 99,5 procentov zveze, ostalo pa dobra hrana
|
|
|
|
RE: Kolk je pomemben sex v odnosu? 1.3.2006 15:13:32
|
|
|
|
Ženkica
|
Če je vse, kar ima zveze s sexom poštimano in klapa, potem je to 5 % zveze, če pa sexa ni, oziroma zadeve okol tega ne klapajo, potem je to 95 % zveze. NO, vsaj zame. Brez sexa mi živeti ni
|
|
|
|
RE: Kolk je pomemben sex v odnosu? 1.3.2006 16:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka .... mogoce bi sexal samo 1 krat na mesec.. bi vam to bilo OK? Ce bi bil partner totalno pohoten in bi zelel vsak dan? Mal me zanima kako vi razmisljate o tem. Vse ste odgovorile le na prvo vprašanje kako bi bilo če bi bil sex samo 1X na mesec in zraven kako ste nepotešljive. Kaj pa drugo vprašanje? Če bi partner hotel večkrat ko vam mogoče nebi bilo do tega in bi bile preutrujene...pa bi kar silil in silil? Koliko procentov bi pa takrat pomenil sex oz. bi potešile partnerja kljub temu da ste preutrujene in izčrpane ali vam bi takrat več pomenilo da vas razume in spoštuje vaše želje
|
|
|
|
RE: Kolk je pomemben sex v odnosu? 1.3.2006 16:41:18
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nojči Recimo, da imaš odlične, kvalitetne sestavine za izvrstno kosilo. Pri kuhanju uživaš in se trudiš maksimalno, da bi bil rezultat vrhunski. Izpustiš pa SOL. Pa bi je sicer, procentualno gledano, uporabil zelo, zelo malo... Kakšno bi bilo tako kosilo? Nojči v primeru da bi živel pa samo od soli bi pa dobil ČIR NA ŽELODCU!!!! kosilo morda nebi imelo pravega okusa a če bi imel samo sol in izpustil ostale sestavine bi šlo pa kosilo reessssss po gobe....upam da razumeš!!!
|
|
RE: Kolk je pomemben sex v odnosu? 1.3.2006 16:49:48
|
|
|
|
daddy
|
Vse ste odgovorile le na prvo vprašanje kako bi bilo če bi bil sex samo 1X na mesec in zraven kako ste nepotešljive. Kaj pa drugo vprašanje? Če bi partner hotel večkrat ko vam mogoče nebi bilo do tega in bi bile preutrujene...pa bi kar silil in silil? Koliko procentov bi pa takrat pomenil sex oz. bi potešile partnerja kljub temu da ste preutrujene in izčrpane ali vam bi takrat več pomenilo da vas razume in spoštuje vaše želje [/quote] seks bi v vsakem primeru pomenil enako - full pomemben, če štima, še bolj pa, če ne štima. ti pa sprašuješ po frekvenci - pogostosti na mesec. kar mora biti vsekakor stvar dogovora, nikakor pa ne vsiljevanja. samo namig - če bi bilo pri meni veliko razhajanje v želji po seksu v moj prid, se pravi meni je, partnerki pa ne, bi se najprej vprašal, ali jo znam primerno pripraviti do tega.
|
|
|
|
RE: Kolk je pomemben sex v odnosu? 1.3.2006 16:57:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Poanta mojega "kosila" je bila, tako kot sem napisala, da da sol pikico na I, obarva okuse in iz jedi potegne tisto pravo, vrhunsko,... Ravno tako je s seksom in odnosom. Tako kot bi mogoče lahko tu in tam pojedla neslano kosilo, tako gre kak dan brez seksa. Da bi bi bila frekvenca odtegovanja soli in seksa kaj bolj pogosta pa....raje zamenjam kuharja
|
|
|
|
RE: Kolk je pomemben sex v odnosu? 1.3.2006 17:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še to. Verjetno smo si tudi pri tem zelo, zelo različni. Nama recimo seksa ni nikoli preveč in še zdaleč ni rutinski, čeprav je zelo pogost in imava že uuuffffff kilometrino . Se pa strinjam, da ima par težavo, če enemu ni dovolj 2 krat na dan, drugi pa je povsem zadovoljen z 1 krat na 14 dni in nikakor ne prideta skupaj. Tako kot pri vseh ostalih temeljnih vrednotah zveze, je tudi tu potreben kompromis.
|
|
|
|
RE: Kolk je pomemben sex v odnosu? 2.3.2006 10:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaaaaaj boste govoril?! Kaj pa naj jaz rečem? Moj bi kar vsak dan sexal, men pa mucke hodjo po glav !!!! Mijav miiijaaaav-še v spanju
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?