Plenice-LeClerk (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

timoteja -> Plenice-LeClerk (28.2.2006 9:50:50)

A katera uporablja pleničke iz trgovine LeClerk(se opravičujem, če sem napačno napisala). Namreč mi smo pred nekaj časa prvič zavili v to trgovino, kupila sem en paket pleničk, jih doma odprla in bila razočarana, saj so pleničke od zunaj, kot da so plastificirane. In nismo porabili niti 1 kosa, saj imam občutek, da otrokova koža pod to pleničko nič ne diha in se vse skupaj samo "tensta", torej idealno za razkroj kakšnih bakterij. Ali imam napačno mišljenje?

b.nika -> RE: Plenice-LeClerk (28.2.2006 9:56:03)

Jaz jih imam en paket, sem jih kupila, ko sem bila v Ljubljani. Meni se zdijo kar ok, so res bolj trde ampak jih malo raztegnem in se omehčajo. Uporabljam jih pa samo za ponoči in mi niso še nikoli prepustile. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

timoteja -> RE: Plenice-LeClerk (28.2.2006 10:07:55)

Pa so te tvoje od zunaj tud tak plastificirane, prav tako kot da bi polivinil papir prek dala

b.nika -> RE: Plenice-LeClerk (28.2.2006 11:39:54)

Ja v primerjavi z drugimi plenicami so nekoliko bolj plastične, zato jih imam pa za ponoč.

Anonimen -> RE: Plenice-LeClerk (28.2.2006 15:24:59)

A se ne spomnite, da so ble vcas vse te plenice za enkratno uporabe take - plasticne? Sploh une benettonove :) Pol so pa zacel take delat kot so zdej ..

Anonimen -> RE: Plenice-LeClerk (3.3.2006 18:05:04)

LeClerc ima več pleničk svoje znamke. Ene so Eco+. OBUP!!! Verjetno imaš te, so res kot polivinil vrečka.

Druge pa so (oprostite moji francoščini) Mont'de'Infants. Meni se zdijo super pleničke, očitno je šlo za staro pakiranje in so bile izredno poceni.

Anonimen -> RE: Plenice-LeClerk (3.3.2006 20:07:29)

Ja, če je govora o Monts'Defants (nekaj takega), potem so fajne. SIcer so na odtip take čudne, ampak mi smo jih imeli, ko so vse ostale ponoči zatajile. In so zdržale 12 ur brez problema. Zdaj imamo sicer Fixies, tko da ne vem, če so se te kaj spremenile.
Za Eco+ bi pa rekla, da niso ravno okej, ker mi ta njihova znamka ni okej. Tko mi je vse čudno od njih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]