JOK V VOZIČKU (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


tiat -> JOK V VOZIČKU (27.2.2006 20:41:28)

Ko je bila moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] mlajša je največkrat sprehod v vozičku prespala, ali pa mirno in z zanimanjem gledala okoli. Sedaj (stara je 6 mesecev) pa konec. Dokler v vozičku spi je ok, ko pa se prebudi pa v jok. Noče ne dude, ne igračke, malo se pomiri s čajem, pa še to le za par minut.
Kaj naj storim? Ali to pomeni da je konec najinih sprehodov? Prosim za nasvete.
Pa lep pozdravček vsem vam in vašim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




Anonimen -> RE: JOK V VOZIČKU (27.2.2006 20:50:58)

Pri nas je že od 1. meseca bilo na sporedu vreščanje v vozičku, ampak vseeno ti iz lastnih izkušenj svetujem, da vsaj nekaj časa hodita samo na kratke relacvije, potem boš pa kmalu videla, kdo je zmagal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pri nas nisem jaz.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stajerka -> RE: JOK V VOZIČKU (27.2.2006 21:01:58)

Naš joka v vozičku, če leži... ko ga dam v sedeči položaj je OK. Ampak to je sedaj, ko je star že 10 mesecev. Ko je bil mlajši, je jokal, če je želel sesati. V tem primeru ni zalegel čaj, tako da sem imela (in še vedno imam) s sabo toplo mleko (termoska).... to je pa prednost dodajanja. 




taška30 -> RE: JOK V VOZIČKU (28.2.2006 11:03:02)

A sedi v vozičku ali leži? Da bi jaz našo dala ležat v voziček budno, bi tudi bila (in je bila) sirena. Saj če je star 6 mesecev, že lahko dvigneš sedež v sedeči.
Pa kot pravi Splišni, krajše relacije, jaz tudi nisem imela veselja sirene okrog vozit.

Pa poskusi it na sprehod, ko je otrok sit in naspan - da bo že od začetka sprehoda buden in gledal okrog, mogoče jo ravno to moti, da ko se zbudi, si želi da jo dvigneš k sebi, ne da leži/sedi naprej, saj jo tud doma dvigneš iz postlje ko se zbudi.




dory -> RE: JOK V VOZIČKU (28.2.2006 12:48:49)

Tud nas se je skoz drl v vozicku...sem ga mogla skoz nosit zraven pol..no zej od nekje leta pa pol,ko bi loh sam hodil, pa bi se skoz vozil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: JOK V VOZIČKU (28.2.2006 13:14:06)

Ja ja,na tak način smo mi že zgodaj okoli brez vozička hodili.
Ni in ni hotel biti v vozičku,po rokah,to ja.




Stran: [1]