Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ta rdeča-kdo jo sploh hoče? 27.2.2006 19:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! Sem rekla, da moram kr odpret novo temo. Vsem novim iskrene čestitke, tistim ki NE čakamo marca pa čimveč !!! Mi smo že ves mesec pridni in veselodelamo na , ampak kje je šele 10. marec, ko naj ne bi prišla. Včasih se mi je zdelo, da imam kr naprej mesec je šel tko hitro mimo, sedaj pa se vleče kot ponedeljek. Pa še to moram tud to zapisat. Včasih sem pozabila kakšno KT ali pa dve zapored in sva se slončkala brez zaščite, pa sva bila potem oba čisto nora kaj pa če rata...kot bi le tako zlahka... pa enkrat je kondom zatajil, pa sva bila oba čisto iz sebe in kot nora čakala , prej hudo željena, sedaj pa iz vsakega meseca manj in upam, da je bila prejšnja zadnja za 9 mes. LP, jjasna
< Sporočilo je popravil jjasna -- 27.2.2006 19:50:22 >
|
|
|
|
RE: Ta rdeča-kdo jo sploh hoče? 27.2.2006 19:49:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
No jaz pa upam,da bm jo v tem letu le še imela meseca marca pol pa naju tkole čaka IVF in upam,da je ne bm videla celo leto več ne. LP Mojca
|
|
RE: Ta rdeča-kdo jo sploh hoče? 28.2.2006 1:09:10
|
|
|
|
lelaval
|
Ti privoščim, da se je znebiš - če ne marca, pa v tem letu. Držim pesti, da vajino slončkanje obrodi sadove.
|
|
RE: Ta rdeča-kdo jo sploh hoče? 28.2.2006 8:48:40
|
|
|
|
Makica 79
|
jjasna tvoja tema je res prava, napisala pa si ravno tako kot da bi bila jaz. kar pod tvojim imenom bi lahko dodala še mojega, ker se prav vse ujema, in prav enako razmišljam kot ti. Kaj naj še sploh dodam, ko pa si tako dobesedno napisala vse moje misli. Upam da bo 10 marec najlepši dan za naju, prav tako pa za vse ostale ki marca nečakate. Punce držim pesti za vse nas, da nam bo uspelo postati najbolj na svetu. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?