Anonimen -> RE: Kaj naj še naredim??? (1.3.2006 8:09:24)
|
jaz sicer nimam z mojo težak, kar se tiče hrane... vsaj zaenkrat - ponavadi ko kaj takole pohvalim mojo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] potem je kaj kmalu nekaj narobe... moje mnenje - mislim, da te ima tvoja 8 - mesečnica že precej naštudirano in da ve, da če ne bo pojedla zelenjave, jo čaka nekaj drugega... vsaj naša je že z precej stvarmi podkovana in zna izsiliti zeeeeeeeeeelo dobro... tudi zizo - včasih ni nič dobro, niti kašice, niti zelenjava, nič, samo ziza... poskusi vstrajati - naša potrebuje kar nekaj časa, da se privadi novega okusa, prvič novo stvar sigurno ne bo pojedla več kot mogoče 5 žlic... potem pa je vsak dan več... naša dobi največkrat za kosilo: korenje, cvetačo, krompir, ohrovt, bučko - potem pa malo putrčka - in to je zame, ko poskusim sladko... ampak saj pravim, niso vsi ješči, naša se mora vsakega okusa privaditi... poskusiš lahko tudi z koruznim zdrobom (1 žlica, ter 1/3 banane) - to je tudi sladko... vztrajaj, ne popusti - veliko sreče vama želim
|
|
|
|