Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako je že s to vgnezditvijo? 27.2.2006 15:42:13
|
|
|
|
anckabancka
|
Ta rahla krvavitev se je tudi meni pojavila samo enkrat do zdaj - med ciklusom in posledica je bila nosečnost.
|
|
|
|
RE: kako je že s to vgnezditvijo? 27.2.2006 16:30:24
|
|
|
|
Grizo
|
Drzim pesti, da je . Lp.
|
|
|
|
RE: kako je že s to vgnezditvijo? 27.2.2006 18:46:49
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem v prvi nosečnosti imela tak roza izcedek 21 dan ciklusa.Nato sem bila noseča.Pri tadrugi zanositvi,pa nisem nič opazila.
|
|
RE: kako je že s to vgnezditvijo? 27.2.2006 21:08:19
|
|
|
|
Barbk
|
Ojla, tudi jaz sem to enkrat opazila(rjav madež) in tisti mesec smo zagledali .Držim pesti, da je to to. Barbk
|
|
|
|
RE: kako je že s to vgnezditvijo? 27.2.2006 23:48:03
|
|
|
|
Anonimen
|
punce hvala za ogovore,zlate ste ...Barbk-pri meni je bilo danes tako kot si opisala ti...rahla obarvanost na rjavo...ko sem se obrisala, na papirju. Vendar sedaj zvečer tega ni več, čudno kajne ... Pa še nekaj sem opazila ..blaaaazno špikanje v jajčnikih...kot med ovulacijo,kot takrat ko sem jemala klomifen...š spet čudno kajne upam da lepe novičke ,kljub moji neplodnosti.... Babk...je tebe kaj v jajčnikih bolelo? lep večer še naprej
|
|
|
|
RE: kako je že s to vgnezditvijo? 28.2.2006 7:00:34
|
|
|
|
Naja30
|
Špikanje in bolečine v jajčnikih so čisto normalne. Držim pesti, da je uspelo!
|
|
|
|
RE: kako je že s to vgnezditvijo? 28.2.2006 7:09:01
|
|
|
|
NATAŠI
|
Tudi jaz sem pri sebi opazilo čist rahlo obarvano rdeče-rjavo.. komaj vidno in opazno. Tako da držim pesti da je to to in boš srečna . Javi nam
|
|
|
|
RE: kako je že s to vgnezditvijo? 28.2.2006 7:12:48
|
|
|
|
PIKA
|
Tudi jaz sem opazila roza urin na WC papirju, nič drugega, dva dni po zamujeni M pa je bil . Pojdi na WWW.conceptionstore.com v ovulacijski koledarček, tam točno določi datum vgnezditve, pa preveri. Meni je zadelo točno v dan.
|
|
|
|
RE: kako je že s to vgnezditvijo? 28.2.2006 7:30:44
|
|
|
|
naja78
|
jaz pa rumen izcedek,ko bi mogla prit M.pojavi se lahko šibek menstrualni tok,ki ga lahko zamenjamo za vnetje. srečno.
|
|
|
|
RE: kako je že s to vgnezditvijo? 28.2.2006 8:34:20
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce! tudi jaz si srčno želim da bi bilo to to vendar se na vso moč brzdam da ne mislim na to ker sem bila že več kot 24-krat razočarana . Vam javim okoli desetega ko je moj dan za test
|
|
|
|
RE: kako je že s to vgnezditvijo? 28.2.2006 21:39:15
|
|
|
|
KODA
|
Držim pesti,da bo +.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?