Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zaupati moškemu spolu???!!! 27.2.2006 13:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Takšni so moji trenutni občutki (kot tile smeški) Zakaj???Ker ravno ko zacnes zaupati tistemu, ki mi najvec pomeni....sledi razocaranje - no mogoče sem krivična, ker (še) ne poznam resnice. Kje je problem in zakaj to pišem? Ker imam prevec casa, srfam po netu, naletim na spletno stran kjer sva se midva spoznala in vidim da se isce pravo. Jaz sem jasno svoj oglas zbrisala, ker sem prepričana da sem našla kar sem iskala. Zdaj sem čisto zmedena, ker ne vem kaj on čuti, kaj si misli o meni,...Strah me je, ker mi že nekaj dni ne odgovarja na sms-e,... Pred kratkim mi je ta omenjena osebica dejala, da naj me ne skrbi zaradi prihodnosti, da naj ga pokličem, da me še želi videti,...Med drugim mi je tudi dejal, da nima časa gledati mailov? ??? pa sedaj ne vem kaj to pomeni - da me ima tudi on rad in da sem mu jaz dovolj??? Mi psihično zelo stoji ob strani(glede na situacijo v kateri pač sem). Glede na vse sva (po moje) ljubimca. Saj vem krivična sem do njega, ker zahtevam da me bo čakal ko bom jaz prosta in bom imela možnost da se mu 100 % posvetim, samo če bom predolgo odlašala, si bo ta čas našel drugo(to me skrbi ), z mano pa bo samo prijatelj. In sem spet tam kjer sem bila - v pasti med "dvema", a miselno(v mislih) predana drugemu. Ko bi le znala brati njegove misli, strah me je, čeprav mu po en i strani zaupam in krivična sem ker mu ne dovolim da spoznava druge. Ja malo sem ljubosumna. Pa še to - on ve da ga imam rada in jasno mi je povedal, da ga je "zadelo". Naslov - zaupati moškemu spolu - ko bi le lahko 101% zaupala, me ne bi "tiščalo". Kaj naj naredim, naj ga direktno izprašam ali počakam da mi sam pove kaj se dogaja v njegovi glavi??? Hvaležna bom za vsak nasvet, dodajam pa še to da moje utripa zanajini+o kupno prihodnost.
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 27.2.2006 13:35:56
|
|
|
|
CatJa
|
Popolnoma enako lahko on misli o tebi oz. "ženskemu spolu". Če dobro razumem, te čaka, da se odlepiš od svojega dosedanjega življenja in dlje kot odlašaš, bolj si lahko misli, da le ni on tisti, št.1. S tem, da on še "išče", ti pa imaš svojo slabšo polovico verjetno vsako noč v svoji postelji.
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 27.2.2006 13:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ja v bistvu je tudi zanj verjetno težko ko si predstavlja tebe z drugim. verjetno ti tudi on 100% ne zaupa da boš dovolj močna oditi in pustiti svoje "staro življenje" za sabo. na začetku veze pač ne moreš 100% zaupati ker se še ne poznata najbolje. največ kar lahko narediš da se z njim odkrito pogovoriš o svojih strahovih in skušaš čim prej pretrgati vezi s svojo preteklostjo moraš pa to naredit zaradi sebe in ne zaradi njega
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 27.2.2006 13:43:40
|
|
|
|
Pupica
|
Simpl kot pasulj. Če še vedno išče tisto pravo, odpri novo identiteto in se mu ponudi. Pa ti bo v hipu vse jasno al še išče al ne!Al je samo pozabil zbrisat. Pa pa!
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 27.2.2006 20:52:53
|
|
|
|
rija
|
Postavila si narobe vprašanje. Kako pa zaupati ženskam? TI namreč sediš na dveh stolih, ne pa tvoj virtualni ljubimec.
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 27.2.2006 21:01:57
|
|
|
|
Dejča
|
O, ženska, a ti imaš kakšno pravico biti jezna nanj??!! Na njegovem mestu bi imela poleg tebe še nekaj drugih želez v ognju, ki ne bi sedele na dveh stolih. Bi bilo bolj zabavno ... No, morda jih pa tako ima, internet nam vse omogoča.
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 27.2.2006 21:15:06
|
|
|
|
Joe
|
Spolu pameten človek ne more zaupati, ker vanj spada polovica človeštva. Posameznim pripadnikom enega in drugega (pa tretjega, če kdo hoče) spola pa lahko ali pa tudi ne verjame, pač glede na njih same. Koristen odgovor, kajne?
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 27.2.2006 21:30:44
|
|
|
|
baguSka
|
Men je prou hudo k se smejem, verjetn teb ni smešn... ampak jst se ne morem nehat smejat... Resnično oprosti, to ni v moji navadi, ampak moram se ti zahvalit, za polepšan večer. Hvala.
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 27.2.2006 22:10:57
|
|
|
|
moja Pia
|
Baguska pa daj nehaj že... toliko se smejiš,da si še mene okužila!SVAŠTA no!!!
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 28.2.2006 9:43:14
|
|
|
|
tehnofil
|
Lahko, da je pozabil na svoj oglas. ALi pa ne. IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ Simpl kot pasulj. Če še vedno išče tisto pravo, odpri novo identiteto in se mu ponudi. Pa ti bo v hipu vse jasno al še išče al ne!Al je samo pozabil zbrisat.
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 2.3.2006 11:00:06
|
|
|
|
Jutra
|
Če sem prav razumela, bi ti rada skočila iz enega avtobusa direkt v drugega Brez, da bi se vmes ustavila na postaji? Pa si se sploh že odločila, ali bi bila skupaj s prvim ali z drugim?
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 2.3.2006 14:10:15
|
|
|
|
matahari
|
Tole je pa čist mim..a z zdajšnjim si zato, ker nimaš kam it al zakaj??Pa da ti je čudno, da išče še koga prek neta..kaj misliš, da če te je takole spoznal, da te bo čakal medtem ko ti pridno še vedno sediš pri prvem??Kako pa to, da si ga spoznala prek neta, če živiš v partnerstvu?? Kaj bi pa tvoj sedanji na to rekel??Ženska nehaj samo sebe farbat in se že zbudi...
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 2.3.2006 15:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matahari Tole je pa čist mim..a z zdajšnjim si zato, ker nimaš kam it al zakaj..kaj misliš, da če te je takole spoznal, da te bo čakal medtem ko ti pridno še vedno sediš pri prvem??Kako pa to, da si ga spoznala prek neta, če živiš v partnerstvu?? Kaj bi pa tvoj sedanji na to rekel??Ženska nehaj samo sebe farbat in se že zbudi... Ne poznaš moje zgodbe in ne bom je obrazlagala, želela sem se izpovedati in slišati mnenja o vsem. Hvala vsem, ki ste odgovorili. "Pravega prijatelja spoznaš v nesreči"
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 2.3.2006 16:39:46
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: matahari da te bo čakal medtem ko ti pridno še vedno sediš pri prvem??Kako pa to, da si ga spoznala prek neta, če živiš v partnerstvu?? Kaj bi pa tvoj sedanji na to rekel??Ženska nehaj samo sebe farbat in se že zbudi... "Pravega prijatelja spoznaš v nesreči" Pravega prijatelja spoznaš takrat, ko ti za ceno prijateljstva pove resnico v obraz, pa čeprav boli. Če sem prav razumel pa nisi v nesreči ampak jo ustvarjaš. Toliko o prijateljih in o nesreči.
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 2.3.2006 16:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Pravega prijatelja spoznaš takrat, ko ti za ceno prijateljstva pove resnico v obraz, pa čeprav boli. Če sem prav razumel pa nisi v nesreči ampak jo ustvarjaš. Toliko o prijateljih in o nesreči. Tehnofil, nikakor ne ustvarjam nesreče - nasprotno - iščem svojo srečo. Ne poznaš moje cele zgodbe, zato prosim ne obsojaj vnaprej. Se pa strinjam s tvojim prvim stavkom.
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 2.3.2006 17:04:09
|
|
|
|
Anonimen
|
pOGLEJ, ogromnokrat si že pisala sem in obe veva, da vem, katera si. Sem ti že pri zgornjem postu odgovorila. Dokler boš sedela na obeh stolih, bo tako. odloči se že končno za enega, ne pa da oba vodiš za nos. To ne vodi nikamor, pa čeprav ti ni lahko. In ljudje tukaj ne razumejo, kako si lahko z enim, hrepeniš po drugem in se ti zdi to ok.
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 6.3.2006 12:25:47
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Pravega prijatelja spoznaš takrat, ko ti za ceno prijateljstva pove resnico v obraz, pa čeprav boli. Če sem prav razumel pa nisi v nesreči ampak jo ustvarjaš. Toliko o prijateljih in o nesreči. Anonimna, kaj si pa potem želela doseči z objavo svojega posta na forumu? To, da obsojamo tvojega izbranca št.2, s tem da si nam predstavila le del zgodbe?
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 6.3.2006 15:28:56
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tehnofil, nikakor ne ustvarjam nesreče - nasprotno - iščem svojo srečo. Ne poznaš moje cele zgodbe, zato prosim ne obsojaj vnaprej. Poveš samo del. Izpustiš bistveni del. In nato govoriš, da ne poznamo celo zgodbo. Pa kaj bi sploh rada? IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mi psihično zelo stoji ob strani(glede na situacijo v kateri pač sem). Glede na vse sva (po moje) ljubimca. Saj vem krivična sem do njega, ker zahtevam da me bo čakal ko bom jaz prosta in bom imela možnost da se mu 100 % posvetim, samo če bom predolgo odlašala, si bo ta čas našel drugo(to me skrbi Res dober začetek za iskanje sreče. Vedno so problemi. Vedno. Manjši ali večji. Vedno se najde nekdo, ki nudi tolažbo. Ranjene ženske je malenkost spraviti v posteljo. To je ena najlažjih in podlejših stvari. Samo na nekaj gumbov je potrebno pritiskati (in biti pri tem dovolj prikrit) in seveda imeti priložnost. Tako, da če misliš, da je tvoj primer nekaj posebnega se motiš. In kako misliš, da bo s tem tvojim tolažnikom. A misliš, da se čez nekaj časa ne bo spraševal, ali zopet sediš na dveh stolih, ko bosta imela probleme? Ali misliš, da mu ne bo kapnilo, da si morda spet najdeš tolažnika? Ker probleme bosta imela tudi vidva. Stvar je v tem, kako se lotiš reševanja problemov.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 6.3.2006 15:33:48 >
|
|
|
|
RE: Zaupati moškemu spolu???!!! 6.3.2006 15:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Pa kaj bi sploh rada? Vedno so problemi. Vedno. Manjši ali večji. Vedno se najde nekdo, ki nudi tolažbo. Ranjene ženske je malenkost spraviti v posteljo. To je ena najlažjih in podlejših stvari. Samo na nekaj gumbov je potrebno pritiskati (in biti pri tem dovolj prikrit) in seveda imeti priložnost. Tako, da če misliš, da je tvoj primer nekaj posebnega se motiš. In kako misliš, da bo s tem tvojim tolažnikom. A misliš, da se čez nekaj časa ne bo spraševal, ali zopet sediš na dveh stolih, ko bosta imela probleme? Ali misliš, da mu ne bo kapnilo, da si morda spet najdeš tolažnika? Ker probleme bosta imela tudi vidva. Stvar je v tem, kako se lotiš reševanja problemov. Tehnofil jaz točno vem kaj bi rada - res sem mogoče na trenutke, nesamozavestna in neodločna - priznam - a vem da sem ženska, mati, ki si zasluži ljubečega partnerja na pravi način in ne takega, ki mu gre samo seks po glavi. Ja in jaz sem tista anonimna, ki je na spolnosti odprla temo "siljenje v spolnost", pa si še tam preberi. Drugače pa hvala da me postavljaš na realna tla glede ranjenih žensk.Veš, če bi me samo v posteljo rad spravil, mi ne bi bil še naprej pripravljen pomagat (ne mislim tolažit) in bi me že spravil, pa mu po več kot pol leta najinega poznanstva še ni uspelo, samo verjemi mi da je to res, ker ne bi zanikala da sem spala z njim. Na vprašanje kaj se bo moj "tolažnik" spraševal če bom z njim pa poznam ogdovor - ne bom iskala drugega, ker bova probleme reševala drugače, s pogovorom in ne z zapiranjem v notranjost(tako kot počne moj sedanji).In bova že na začetku razčistila, postavila temelje v zvezi. Bilo je več razlogov da sem tega drugega "načrtno" spoznala!!! Tehnofil vem pa da moram biti poštena do sebe, ravno berem knjigo "Zakon na razpotju" in "Človek imej se rad"
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?