Anonimen
|
Ravno tako bi stala bolj stran, če bi človek imel zadah. A je to kaznivo? Gina kaj tebe je kdo pošiljal na sodišče od nas? Saj v tem je stvar.....Srčno upam, da boš samo stala bolj stran, samo kaj ko se pa jaz bojim, da ti bo pa vseeno ušlo ven: gospod vi pa imaste zadah, ki mi nekak čudno vibrira. Čeprav je to tvoja pravica, da poveš, tako kot je njegova, da mu smrdi iz ust. Zdaj pa je vprašanje ne....lahko, da ti bo ta človek fajn primazal eno za uho, drugi bo se pa jokal v kotu...nikoli ne veš kako bo človek reagiral na takšne pripombe in na kakšne budale naletiš-tako kot si naletela na mene Verjamem, da je lažje govorit preko računalnika, kjer ti nihče ne more pogledati v oči. Gina: >To pove samo nekaj o mojem okusu za slike in ne o mojem okusu za tekst. Mene ne moti, če imaš ti drug okus. Tebe moti, če imam jaz drugačnega. Zakaj te to moti? Zakaj bi jaz morala mislit, da je slika fajn??? Zakaj te jezi, če si jaz drznem reči, da mi je slika čudna? In zakaj bi morala brati tekst, če me moti slika zraven? A je to nezakonito?< Pa to ti hočem cel čas povedat, da nobenega ne briga ne moj ne tvoj okus zato nam ga ne rabiš niti predstavljat-sploh pa ne s takimi izjavami.Kaj mene briga tvoj okus...boli me patka za tvoj okus in za Radhino sliko. Kdo je sploh rekel, da je meni všeč Radhina slika? Mogoče pa sma midve istega OKUSA kar se tiče te slike....samo tega pa NIHČE ne bo vedel nikoli, ker to nima veze niti s to temo niti to koga briga. Tu se pa midve razlikujema- kar pa je spet ok. Gina >Hotela si vedeti, kaj točno si mislim o radhi. Zakaj bi pa jaz tebi to pripovedovala?< NAROBE-hotela sem videti koliko znaš povedati o tem kaj napišeš in želela sem, da nam poveš malo natančneje oz. da definiraš svoje besede. Vprašala pa sem te, da poveš kaj tebi tale slika govori o Radhi? Ne pa kaj si ti misliš o njej Potem si napisala, da ta slika govori o njenem okusu...jaz pa sem te pač vprašala, da poveš kakšen pa bi naj bil ta njen okus? Čisto preprosto. Seveda, da nisi dolžna razlagat svojih besed saj jih ne upaš. Jaz jih tudi verjetno ne bi. Gina: >dobro, natančno preberi moje poste in boš videla, da v nobenem nič ne zahtevam od nikogar, vedno in povsod govorim pa o tem, kako bi jaz reagirala na njegovem mestu, ampak svobodna volja vsakega je, da se odloči, kot mu paše, zato si nikar ne drzni še enkrat lagat o meni pod krinko verskega boja, ker si ga ustvarila, si ga domišljaš v svoji glavi sama, jaz ga ne bijem). < Zdaj ti bom pa priznala, da sem tvoje poste vedno z veseljem brala in si zelo lepo pomagala drugim-zato sem mogoče zdaj toliko bolj presenečena. Ne razumem o kakšnih lažeh govoriš???? Res ne razumem. Kdaj sem jaz kakšne laži govorila o tebi? in to pod krinko verskega boja? Kak to misliš VERSKEGA? Kaj zdaj pa se ne gre več o okusu za slike? Upam trdit, da v svojih postih nisem napisala besedo vera,jezus, ipd...če se motim pa se opravičujem že zdaj. Gina: > V bistvu so take reči, kot jih ti lažnjivo pišeš o meni, kaznive, če jih razširjaš okrog in v končni fazi se tudi tule lahko vidi, s katerega računalnika prihaja taka tvoja verska nestrpnost in netenje verskih prepirov, tam kjer jih nihče noče in kjer smo vsi strpni celo do takih, kot si ti. A vidiš, da slika res slabo vibrira, poglej kaj je tule naredila na forumu. < Ko sem pa to prebrala pa nisem vedela al se naj ali ... Kakšne laži?????? daj bodi bolj natančna prosim, ker hočem vedet točno kakšne laži jaz to OKROG širim o tebi To glede iz katerega računalnika jaz prihajam in take podobne gluposti pa naj vzamem mogoče kot grožnjo Ne vem samo vprašam...ker tudi grožnje so kaznive Verska nestrpnost, verski prepiri bla, bla, bla,....kaj te je že čisto obsedla ta beseda verska Jaz nimam pojma o kaki veri ti govoriš-saj tu se gre za okus za sliko-a ne Saj veste kaj pravijo....ćutanje je zlato.
|