Gina
|
Tehnofil, pomiri se, dihaj, preštej do 10 ali pa mogoče luč prižgi, da se ti bo zasvetilo, kar ti pač bolj ustreza. Ne sodi o ljudeh, da ne boš sojen, ali nekaj takega je nekdo od tvojih idolov rekel. Jaz pa izjavaljam pri polni zavesti, da sem strpna do vseh ver. Vendar sem strpna tudi do ateistov (kar večina vernikov ni, so nasilni do neverujočih, kot doživljajo vsak dan), čeprav sem sama zelo veren človek in vendar ne pripadam nobeni od verskih skupnosti. In še nekaj lahko izjavim pri polni zavesti, namreč da nima nobene veze, ali je na radhini sliki kristus, buda, krišna ali mohamed ali kdor že če bit, vsi so mi čist fajn, sej so bili zelo pametni ljudje. Vendar njena slika vibrira zanič - in nima veze kdo je gor. Jaz bi na njenem mestu dala kako drugo jezusovo sliko gor, če bi bila že tako zelo fanatična nanj. Jaz mam tudi kakšno svojo sliko ali sliko pokrajine ali kaj vem česa, ki vibrira zanič. Mam lahko kakšno konkretno stvar, ki vibrira znaič in imam lahko razpoloženje, ki vibrira zanič. Glede na to, da smo mi vsi itak sestavljeni iz energije, lahko sklepaš, da smo vibracija. In vibracija je lahko taka ali drugačna in en trenutek je lahko taka, drug pa drugačna. In vibracije vibrirajo najbolj na tistega, ki jih ima, ne name. jaz se njeni sliki izognem, odbijem, (pa še kdo tudi, kot berem) nekdo drug mogoče ne. V resnici pa itak leti nazaj nanjo. Ampak naj dela, kar ji paše. V končni fazi je daleč najbolj res, da mi ni težko kaj preskočit, če nimam dobrega filinga. In na svoje občutke se vedno zanesem. Še enkrat, radha, ne gre za nič osebnega, res ne. In ne gre za vsebine tekstov ali zate. To nima veze z mojim mnenjem o slikci.
|