PIKA
|
Končno sem dočakala mojega G, jutri zjutraj imam pregled. Počutim se super, razen občasnega zbadanja v levem delu ali pa po celi dolžini trebuha (bolj nizko). Zadnjo M sem imela 24.01, ki se je začela z zelo rahlim izcedkom, 25.01. pa je bila komaj prava, zato naj G določi PDP, ker sem odkar sem nehala jemati KT, imela res zelo neredne M. Slabosti sem imela v času, ko bi morala dobiti M, pa je ni bilo. Nato sem imela skoraj teden drisko, sedaj pa sem še prehlajena. Drugače pa sploh ne čutim nosečnosti, včasih sem celo malo v dvomih, kljub temu, da sta BC in First sign pokazala +. Vse bom poročala jutri. Naročili pa smo fantka , tudi po izračunih 7 let, ki smo jih delale na Ringaraji, naj bi tako bilo, če pa bo punčka, pa tudi prav, le da bo vse o.k. ! Ne vem, zdi se mi, kot da se bomo s fantkom vsi bolje ujeli. Aja, letos bom imela 40, to pa je naš prvi . Folno kislino pa jemljem res že veliko časa, ker je v ABC plus vitaminih, ki jih jemljem vsako zimo. Počasi sem že začela spremljati akcije opreme in ostalih potrebnih stvari, saj bom kupovala vsak mesec po malo, kar bo ugodno, da ne bo na koncu strošek previsok.
|