|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
2.11.2006 21:36:56   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Pa zakaj je treba iti kakat, preden te spustijo domov user posted image user posted image user posted image  To so tudi nam rekli v materinski.

Nogavica, to se tud jst sprašujem, ampak tako verjetno mora bit. Tud jst sem prvič dobila svečko, pa šla sem s takim strahom, da mi ja ne bojo vsi šivi popokali. Grozni občutki. Ko se tud napet ne upaš, k vse boli ko 100 user posted image . Bolš pa je svečka, ko pa da se moraš sam napenjat!!!!user posted image user posted image user posted image Men jih je šou user posted image kupit tud za domov. Ene dve sem doma še vzela, k se nism upala napenjat.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
2.11.2006 23:27:11   
Aja1
Nam je babica v MŠ rekla, da moramo it kakat zato, da lahko iz materice vse izteče ven (da je ne stisne črevo)...nekaj takega. Nujno res it kakat.

Petra, zdrži še do PDP! Pa poročaj kako je.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
3.11.2006 7:00:54   
Anonimen
Dobro jutro, punce! user posted image

Vse še pridno pančkate, jaz pa že po Ringaraji strašim. user posted image  
Nam pa ni na MŠ nihče nič omenil o tem obveznem straniščnem ritualu v bolnici pred odhodom domov. user posted image  Še dobro, da imam vas, vsak dan kaj novega & koristnega izvem.
Mene so tudi malo krčki včeraj skoraj čez cel dan zvijali, zvečer se je pa umirilo.
Jutri zjutraj imam spet CTG predviden...

Petra, drži se in srečno! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4078
3.11.2006 7:43:29   
Anonimen
jutro Muca maca in ostale,...

Jaz pa šibam na CTG, pa pol poročam kaj bo naša princeska rekla user posted image .

papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
3.11.2006 7:54:26   
Anonimen
Dobro opravi, Matejka! user posted image

Čakamo na tvoje poročilo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4080
3.11.2006 9:09:16   
Monika79
ojla punce

Petra - javi se, če si še seveda v enem kosu user posted image user posted image

Matejka - uživaj ob poslušanju srčka tvoje princeske in upam, da bo vse OK in da se čimprej vidita user posted image

dogaja se dogaja user posted image user posted image

hej punce, ki ste že rodile, kje so prodne zgodbice? ker jih res nestrpno pričakujemo?

Larika - kako pa je kaj z Krfjolco?

oh polno vprašanj user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
3.11.2006 9:14:18   
Aja1
Matejka, srečno na CTG-ju.

MucaMaca...mogoče se je pa začelo tebi že kaj dogajat?! Oglasi se še aj čez dan, da bomo na tekočem.

Petra??? Menda nisi prehitela?! Sva se zmenili, da bova cimri user posted image user posted image user posted image

Pri men nič novega...

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
3.11.2006 9:48:13   
**Petra**
Ojla, punce!

Še v enem kosu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Sem šla potem včeraj ležat in je blo vse ok. Mater, kake bolečine so to ble user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes pa spet opažam, da ko hodim, mi vse nekam dol prtiska in tudi boli. Ne vem, mogoče pa je le prišel najin čas user posted image user posted image user posted image user posted image !
Ponoči pa je bil tud trebuh skoz trd, sicer bolelo ni nič.  Ko sem pri miru, npr. ko sedim, pa je vse ok, samo, ko začnem hodit se začne dogajat. Danes grem na en dolg sprehod, mogoč kaj bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Na koncu bom pa še čez rok rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa ve? Ste dobro?

Aja, tebe še čakam, da te kaj začne matratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prej ne grem! user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
3.11.2006 9:52:05   
mirjanajelenko
no  pa smo  novemberke na vrsti  dajte mlade mamice poročat kako je potekal odhod v bolnišnico ter porod.   punce kaj pa zdravje jas sem  dobila tako močen prehlad pa vročino da je za znoret, čaja meda vitaminov c pa spijem na kile pa nič ni boljši, aja mene že cel teden neka zvija čez dan pa grabi zvečer pa začne tak bincat da je ojej

kaj pa ve

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
3.11.2006 9:55:37   
**Petra**
Pozabla se vam še napisat, da sem mokra ko 100user posted image . Ko sem ustala, sem si dala tisti vložek, s katerim lahko preveriš, če ti odteka plodovnica. Bomo videli zvečer rezultat. En mi je lih še ostal od 1. nosečnosti.

Zdej pa morem nujno dat zavese gor, pa mal prah pobrisat, če bom slučajno res kam mogla it. Se bom vsaj mal razgibala, mogoče pa kaj bo!!!! Upam, da bo EA za dobit, drgač ne vem kaj  bo. Že včeri je bolelo ko hudič, normalnega poroda sigurn ne bi zdržalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4085
3.11.2006 9:56:15   
mirjanajelenko
user posted image user posted image user posted image petra
a misliš da  bi sprehod pomagal, jas bi tud šla rada prej rodit

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
3.11.2006 10:00:23   
mirjanajelenko
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Pozabla se vam še napisat, da sem mokra ko 100user posted image . Ko sem ustala, sem si dala tisti vložek, s katerim lahko preveriš, če ti odteka plodovnica. Bomo videli zvečer rezultat. En mi je lih še ostal od 1. nosečnosti.

Zdej pa morem nujno dat zavese gor, pa mal prah pobrisat, če bom slučajno res kam mogla it. Se bom vsaj mal razgibala, mogoče pa kaj bo!!!! Upam, da bo EA za dobit, drgač ne vem kaj  bo. Že včeri je bolelo ko hudič, normalnega poroda sigurn ne bi zdržalauser posted image user posted image

petra jas sem spraševale v lekarnah glede tega vložka kajti že 3 tedne ve vlažna ter mokra zbujam pa ne vedo zanje    ali mi lahko katera pove kako se jim reče

Neposredna povezava do sporočila: 4087
3.11.2006 10:07:30   
Aja1
Ti vložki so baje full dragi in punce pravijo, da tudi lažno pokažejo, da je plodovnica. Če dvomite, se pojdite raje pokazat v porodnišnico in bo rezultat zastonj in 100% točen.
Petra, kar še malo čakaj...pri meni še nič ne kaže user posted image  . Danes popoldan bom spet kar generalno sčistila stanovanje (da se malo premigam) in mogoče bo kaj pospešilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4088
3.11.2006 10:16:11   
Anonimen
Tudi jaz sem v lekarni spraševala o teh vložkih, pa niso nič vedeli o njih. user posted image

Jaz pa opažam, da imam en dan tak bolj zelenkasto/rumenkast izcedek, drug dan bel. Samo krvi pa ni nobene zraven, tako da čep menda ni. user posted image

Jaz pa ne bom nič pucala itd. in pospeševala zadev, ko bo pač bo...

user posted image  spet pridno brca, ta občutek bom pa res pogrešala!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
3.11.2006 11:12:41   
krfjolca
Zdravo, punce user posted image

Evo, jaz sem doma in ŠE KAR V ENEM KOSU user posted image ...
Upam, da bom to porodnišnico videla samo še, ko grem ZARES rodit. Madona, še malo, pa bom poznala že vse osebje ... Samo pa res dolgo traja, preden te ven izpustijo, ko enkrat prideš na oddelek, si kar dober za kak teden. No, jaz sem imela tokrat srečo, da je bil moj G na dopustu in me je imel en drug. Da sem vsaj pred vikendom rešena.

Res brezveze, samo zakrvavela sem, drugega pa nič. Potem pa na 100 raznih preiskav, in to ne v enem dnevu, neeeee, jedan po jedan. Grrrr. V glavnem, čisto nič se ni dogajalo, CTG raven, UZ v redu, izvidi v redu, pritisk, kri, voda ... Pa noben mi ni nič povedal, zakaj krvavim. No, moj zaključek je, da imam bolj občutljiv maternični vrat, saj je krvavet začelo, ko se je ta čep luščil, ko sem prišla v bolnico, je nehalo, potem se je pa spet ulilo po vag. pregledu in spet hitro ponehalo.

Zdaj se pa ne grem več kazat v porodnišnico za živo glavo ne. Razen če bo že pol glave ven molelo, prej pa ne! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
3.11.2006 12:23:48   
MALINČICA
No, Krfjolca, sem že mislila, da je vedeževalka imela prav, smo vse že prav napeto držale pesti za vas.
Ampak, je že prav da je tako, Anže bo samo pokazal, kdaj bo prišel ven!

Tako, jaz pa grem malo počivat, ker sem bila ZEEELO pridna že danes-pospravila celo stanovanje, posesala, pobrisala tla in pere se že druga runda perila.
Zdaj pa po liter vode in na kavč... 

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
3.11.2006 12:53:11   
Anonimen
Dan, punce,...
jaz sem pa jezna kot user posted image . V ZD sem bila 3 ure! 3 ure za en CTG user posted image . Ne vem kaj se danes tam dogaja, osebje je ćist neko zmedeno,... CTG delajo 3 sestre ali celo 4, pa čakaš kot butl, potem pa ko končno pridem na vrsto je pa dete premirno in me pošlje na sprehod, en krog okoli ZD, ko tak že komaj hodim user posted image  user posted image  user posted image , no namesto ven na mraz sem šla iz petega nadstropja dol in nazaj gor peš user posted image . Potem ko so krivulje bile končno ok sem pa čakala na tiste tri krace od zdravnika spet celo uro user posted image . V glavnem zdaj sem komaj prišla domov, vmes sem šla še nekaj pojest, ker sem misla, da bom skupaj padla že od lakote.

Torej zdaj pa še samo čakamo, da se bo kaj premaknilo,... ampak močno dvomim, ...neki mali popadki so se sicer izrisali, vendar nič takega, da bi mi dr. sploh omenil user posted image . Zdaj grem pa kar ležat, ker sem utrujena za znoret user posted image . Lepo se mejte.

PS: Dobrodošla spet med nami Krfjolca user posted image , očitno se nas ne boš še tako hitro znebila user posted image .

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
3.11.2006 12:53:33   
Aja1
Krfjolca, dobrodošla nazaj...lepo, da ne prehitevaš user posted image  A si bila kaj pri viv v porodnišnici?

Matejka...poročilo!

MucaMaca...a me pa še kar čakava?!

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
3.11.2006 12:55:17   
Aja1
Aha, je že poročilo...sva istočasno tipkali. user posted image

Do koliko so pa prišli popadki?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
3.11.2006 12:56:48   
Anonimen
Aja1, tam okoli 50 user posted image ,...ampak baje, da so to taki, ki jih sploh ne čutiš, jih zazna samo tista naprava user posted image ,... mah, kr nekaj user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
3.11.2006 13:01:15   
Aja1
Pri meni so včeraj prišli pa samo do 36. Pa je G rekla, da je to možno tudi od otrdevanje trebuha...torej NIČ od NIČ.
Pa te je vaginalno pregledal/a? Mene ni, tako, da imam občutek, da sem še čisto zabetonirana tam spodaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
3.11.2006 13:01:22   
mirjanajelenko
punce jas ne dam nič na popadke na ctg opis mojega ctg je že pred tednom dni je bil 
1 črta full podivjana
druga popadki pa v 25 min 4 x na 80 ostalo pa od 20 naprej kot srce

včeraj pa otrokovi gibi   ravna črta vsake 2 minute pa full kot bi znoro
popadki pa samo od 50-80  sestra me je vprašala če grem v rim

valda bom šla sam kaj je hotla s tem povedat ne vem,
me pa  že kar močno šraufa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
3.11.2006 13:03:13   
Aja1
Mirjana, če si imela že tam okoli 80, je to verjetno kar veliko. Pa si že kaj odprta? Te je kaj pregledala?

Neposredna povezava do sporočila: 4098
3.11.2006 13:04:51   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko
petra jas sem spraševale v lekarnah glede tega vložka kajti že 3 tedne ve vlažna ter mokra zbujam pa ne vedo zanje    ali mi lahko katera pove kako se jim reče

Jst sem jih kupila v Sanolaborju, so cenejši kot v lekarnah. Cena je bila takrat okrog 3 ali 4.000 SIT, več kot 4.000 niso bili.

Imenujejo pa se Al-Sense kit (Test za odkrivanje uhajanja plodovnice).

Jst vam bom zvečer sporočila rezultat, ker ga moraš met 12 ur. Meni prvič ni nič pokazal, verjetno res ni šlo za plodovnico, zdaj pa ne vem kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 4099
3.11.2006 13:12:52   
Anonimen
Aja1, mene ni nič pregledal danes sploh ni bil moj gin. ampak neki tatretji user posted image . Pa zdaj so mi do poroda obljubili samo CTG-je tako, da ,....hmmm user posted image .
Mi bomo še kar čakali user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......