ve kdo kaj več o izvajanju usposabljanja na delovnem mestu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> ve kdo kaj več o izvajanju usposabljanja na delovnem mestu (27.2.2006 10:32:57)

ki ga financira zavod?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.2.2006 10:35:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

polona2 -> RE: ve kdo kaj več o izvajanju usposabljanja na delovnem mestu (27.2.2006 10:55:45)

Najbrž misliš dvo-tromesečno usposabljanje na delovnem mestu, kjer imaš šefa-mentorja? Jaz sem bila v tem programu dva meseca, hodiš normalno v službo, oba, ti in tvoj mentor, dobita nagrado, o višini se lahko pozanimaš pri svoji svetovalki, plačajo ti prevoz na delo 100%, ter plačilo glede na število delovnih dni. Po programu ni nujno, da te v tem podjetju zaposlijo.  Po preteku programa ti za nekaj časa ukinejo pomoč Csd-ja, ker se ta nagrada šteje kot dohodek.

Pupica -> RE: ve kdo kaj več o izvajanju usposabljanja na delovnem mestu (27.2.2006 11:37:01)

Ja...tkole je...ti si najdeš podjetje-zavod, ki te je pripravljen uvajat. Si uradno na zavodu, in za ta čas ti NE teče delovna doba!!!Preverjeno-verjetno potem dohodek tudi ne gre v prispevke(oz se ne šteje v porodniško, če slučajno kej rata) Delaš 8 ur, plačajo ti prevoz in malico.
Vse skupaj dobiš nekaj čez 60.000 oz. meni so naračunali z malico vred 74.000 za cel mesec dela. Vendar sem potem nekak uredila da so vzeli drugo, ker se mi to totalno ne bi splačalo, pa še kup zdr.težav sem imela, in verjetno bolniške ne plačajo-nisem pa spraševala naprej kako je z bolniško...

Urejaš pa v zavodu, ko se komplet vse zmenite, greš na zavod, kjer mislim, da izdajo napotnico.Drugače pa za podrobne info vprašaj pri svoji svetovalki na zavodu, ker se lahko kaj razlikuje, oz.imajo kaj drugače. Vem pa da je teh sredstev vedno dovolj(plača te namreč zavod za zaposlovanje in ne delodajaalec-delodajalcu ti v tem času namrče pomeniš brezplačno delovno silo)saj so meni to ponujali v novembru, ko je ponavadi malha z denarjem povsod prazna.
Upam da sem ti kaj pomagala....
LP

lefairyon -> RE: ve kdo kaj več o izvajanju usposabljanja na delovnem mestu (27.2.2006 12:43:09)

pupica potem je to podobno javnim delom le reče se mu drugače...tudi tu ti plačo daje zavod samo nisi zaposlen poln delovni čas ampak 30 ur na teden...a je to v tem stilu al sem v temo brcnila???

Moyca_ -> RE: ve kdo kaj več o izvajanju usposabljanja na delovnem mestu (27.2.2006 13:19:09)

ja in -no gre za to da mi plačajo en tečaj in mi je svetovalka dala to kot možnost da financirajo oni
Ali je lahko to podjetje moj mož[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: ve kdo kaj več o izvajanju usposabljanja na delovnem mestu (27.2.2006 18:43:40)

mojčca, zavodu je vseeno, naj bo mrož

če potrebuješ kick in the ass in the right direction,
jo boš dobila, a pazi,

če te kasneje ne bo zaposlil, te bodo dali na črno listo,

veš kaj to pomeni, govorim iz lastnih izkušenj,

več na privat,....

Moyca_ -> RE: ve kdo kaj več o izvajanju usposabljanja na delovnem mestu (27.2.2006 20:13:18)

a mi Anonimna pišeš na privat ker jaz tebi ne morem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pupica -> RE: ve kdo kaj več o izvajanju usposabljanja na delovnem mestu (8.3.2006 20:09:43)

IZVIRNO SPOROČILO: leon2003

pupica potem je to podobno javnim delom le reče se mu drugače...tudi tu ti plačo daje zavod samo nisi zaposlen poln delovni čas ampak 30 ur na teden...a je to v tem stilu al sem v temo brcnila???

leon2003
ja to je to![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Šele zdej vidla

Stran: [1]