mamči -> RE: NUJNO- ''kako'' ti odteče voda? (27.2.2006 9:38:00)
|
Pri meni je prvič odtekla v takih količinah, da nisem mogla spregledat. Drugič pa sem šla na wc pa, ko sem nehala lulat se mi je zdelo, da je še od nekod par kapljic priteklo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Pa nisem vedela kaj naj naredim. Sem še čakala in čez čas je bilo ne hlačkah spet en moker madež - čist majčkeno. Pa spet nisem vedla kaj naj. Bilo je zvečer, pa so mi vsi govorili da naj grem spat in to.. Meni pa ni dalo miru, sem se enostavno naga vsedla na rob bane in čakala - in čez čas je spet par kapljic priteklo - in sem vedla- to je to !! Pol pa mi je sestra na sprejemu po pregledu rekla, da saj mehur je spodaj še cel in če sem ziher da je bila voda... in jaz sem vztrajala- hvalabogu ! Očitno se je mehur zgoraj malo natrgal, zato je tud voda po kapljicah tekla, otroku se je pa iznenada začelo hudo godit in sreča božja, da sem bila že v porodnišnici. Nočem te strašit, ampak raje se prepričaj, če je plodna voda ali ni. Pri meni je bilo očitno, da se je moja "vztrajnost" obrestovala. Pa nisem neki panik, kljub vsemu sem se obakrat, ko mi je voda odtekla še stuširala, namazala, prečekirala potovalko.....
|
|
|
|