Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 7:40:17
|
|
|
|
muha1
|
Ne skrbi, to je čisto normalno. In prijetno nosečnost naprej
|
|
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 8:04:04
|
|
|
|
CIPRESA
|
Naja to pomeni da si NOSEČA
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 8:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Naja -mene v 1 nosečnosti ni nikoli nič špikalo, pa je bilo vse ok! Mene pa zanima, če je katero špikalo od O, pa jo je pred M nehalo...meni se je ta mesec prvič dogodilo, da sem čutilla O(tudi po BT sem jo zaznla), špikalo me je tam 10 dni, sedaj ko moram dobiti pa M pa se je umirilo...kaj naj bi to pomenilo-M še vedno ni , BT povišana, test 1 dan po zamudi -! A je kateri test najprej pokazal- pa potem +? Hvala!
|
|
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 8:18:02
|
|
|
|
Reja
|
naja78, ali ni bolje, da te ne špika več? Tisto špikanje je bilo pri meni včasih precej boleče, zato ga čisto nič ne pogrešam . Je pa res tako, da je vsaka nosečnost nekaj posebnega. Nekatere neprestano špika, druge nič, tretje špikne občasno...enako je tudi s slabostmi in bruhanjem. In na srečo nobeden od znakov ne pomeni, da je kaj narobe. Srečno
|
|
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 8:27:36
|
|
|
|
naja78
|
o hvala bogu.jest se tolko bolj počutim,če mi ve pomagate.matr sem srečna. a ni to idila: zunaj sneži, sem,pa še roj.dan mam dons.juhu. punce upam,da nas veselje in sreča spremljata skozi celo .res hvala vam,kaj bi brez vas. anonimen. meni je test 4 dni pred predvideno M,pokazal - ,po 3 dneh zamud pa .špikalo me je od ovulacije pred M,se je vse umirilo,še joškice so mi shlapele.res semrekla...evo spet nav nič.pa je ni bilo 1 dan,2 dan, 3 dan pa ker nisem zdražala pa še na takem del.mestu delam,kjer ne sem delat ,naredim test in lej jih . počakaj par dni,če ti bo še zamujala naredi čez par dni test,seveda če si imela vedno redno M. DRŽIM PESTI.
|
|
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 8:32:56
|
|
|
|
Reja
|
Naja: vse najboljše...za rojstni dan in za idilo
|
|
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 8:33:12
|
|
|
|
tasha23
|
naja 78 VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN . želim ti čimlepšo nosečnost veliko veselih trenukov . Kar se tiče špikanja je pri meni isto. Ta teden sem glih na prehodu iz 6. v 7 t in se je špikanje malo umirilo. Najbolj boleče pa je ko se raburim. Tako, da bodi kar mirna in srečka . tasha
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 8:39:05
|
|
|
|
naja78
|
hvala tasha23. verjetno je res da je to normalno. joj kolko sem srečna.
|
|
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 9:18:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Tako kot so ti punce povedale - to je normalno. Pa da te ne bo skrbelo, če te bo spet začelo kaj špikat - mene je v 9. tednu tako zategovalo, da sem se ponoči zbujala cela panična, kaj je zdaj to - potem se pa prebrala, da je to značilno ravno za to obdobje. Veš kaj vse te še čaka do konca .
|
|
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 9:44:28
|
|
|
|
spelca1
|
Naja78, mene je prve tedne ne samo spikalo ampak prav bolelo. Tako, da sem razmisljala, kaj sem delala, da imam tak 'musklfiber'. Potem se je nadaljevalo spikanje, kar mi je G razlozila, da je zaradi raztezanja maternice. Zato te lahko spika enkrat na levi, drugic na desni, al pa kje vmes. Zdaj se je pikica ocitno ugnezdila (mocno upam) in me ne spika vec. Sicer je bilo pa poleg spikanja meni se strasno vroce (mi je se vedno - sem v 10 tednu), ves cas se mi je zehalo in prej urejena prebava je sla rakom zvizgat, tako da sem bila prve tedne tako napihnjena, da nisem zapela skoraj nobenih hlac (zdaj jih spet lahko) . Prsi me pa se vedno bolijo in so tako tezke, da ze en mesec spim z nedrckom. Pomaga! Anonimen: glede testov je pa tako: jaz sem prvega naredila 3 dni po zamujanju zjutraj in je bilo . Naslednji dan zjutraj sem naredila se enega in je bil -. Zvecer isto -. Prepricalo me je, da ni nic, ampak miru mi pa vseeno ni dalo. Cez tri dni sem ponovila in je 3x pokazalo . Tako da je mogoce bolje malo pocakat. Najbolj zanesljivi testi so se pri meni izkazali Baby check (dobis dva v paketku). Kar pogumno naprej!
|
|
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 19:08:53
|
|
|
|
KODA
|
vse najboljše za rojstni dan in lepo nosečnost.
|
|
RE: špikanje se mi malo umirja..??? 27.2.2006 19:30:27
|
|
|
|
ElaM
|
Najprej vse lepo za rd. Pri meni je bilo isto, na začetku me je vse špikalo in bolelo, potem se je umirilo. V 10. tednu me je pa začelo zategovat in špikat, da sem bila spet vsa panična, raztegovale so se mat. vezi. Boš videla, kmalu boš postala imuna na razna špikanja in nešpikanja. Brez skrbi vse to je normalno.
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.