|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdor čaka, dočaka - a res?
26.2.2006 22:27:34   
MAREC06
Imam še slaba 2 tedna do snidenja z našim dojenčkom. Komaj čakam,  da bo vse mimo. Zatekam, da sem kot kakšne buhtelj, zgaja je prava zgaga!!  A katera ve kakšne dober recept proti zgagi? Meni nič več ne pomaga. A še katera v teh zadnjih dneh komaj čaka, da bo teh nosečnostnih tegob kmalu konec?  Pa to, da se naj zdaj naspim je samo teorija, saj dejanko ne morem več spat, ko me pa noge in roke tako bolijo od zateknja. 

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdor čaka, dočaka - a res?
26.2.2006 22:37:55   
Bubamaraa
Mene je zgaga žgalaod šestega meseca dalje za znoret...In mi je pomagal Donat mg...user posted image user posted image

Glede zatekanja, sem pa jaz morala spati z dvignjenimi nogami...(pa to ne pomeni, da sem sexala celo noč)....user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da hitro mineta še ta dva tedna in seveda hiter porod...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2006 22:43:55   
babylove
Garantiram, da boš dočakala lepega dojenčka...
... vrednega naštetih tegob in vseh ostalih, ki še pridejo user posted image .

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2006 22:44:09   
3new!yes!!
hihiuser posted image , si lahko mislim kako ti je. jaz bi ze zdaj rodilauser posted image  pa mam se vec kot mesec dni user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2006 23:04:58   
MAREC06
Babylove, se strinjam s tabo, ker imam doma že enega korenjaka user posted image user posted image , ki je na svet prišel kasneje, kot so pa izračunali. Ampak tisti zadnji dnevi se vedno vlečejo kot user posted image . Zdajle sem bila pod tušem, pa imam noge kot kakšna 70 letna mama. Groza. Skoraj se ne vidi, kje se konča nart in začne gleženj! user posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2006 8:25:24   
Reja
Večina user posted image , ki jih poznam, se je proti koncu počutila tako. Tudi mene to še čakauser posted image .

Srečno in naj bo kmalu konecuser posted image

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2006 8:39:00   
tananejka
Živjo!

Tile zadnji dnevi se pa res VLEEEEEEČEJO. Tudi pri meni je spanje zanič. Zgaga mi nagaja kakšnih 14 dni, ampak tudi jaz ne najdem rešitve. Najboljše je potrpet še par dni pa bouser posted image . Upam, da ne bom preveč čez rok....ker bom po moje tečna za znoret (že zdaj bi kar šla rodit)user posted image .

Še malo pa bomo cartali svoje user posted image .

srečno,

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2006 9:28:32   
PiaM
Glede na to, da tudi ti pričakuješ marca, poglej kaj pod temo Marčice v podforomu Čvekanje v pričakovanju in boš videla, da imamo kar podobne težave.user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2006 22:33:30   
spacey
Za zgago je meni pomagal le Donat mg, ki sem ga na dan oz. čez noč popila kar liter. user posted image

O zatekanju si pa lahko le roko podava, ker taka kot sem bila jaz, je bila živa groza za videt. user posted image

Še malo pa bo in srečno! user posted image  

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?