Barbs -> RE: STEPER (27.2.2006 7:53:43)
|
Imam podobno izkušnjo kot Jančika; le glede vadbe nisem tako zelo pridna, veliko pa hodim. Tudi jaz sem prepričana, da ima pri kg večji pomen pravilna prehrana, kot pa ne vem kakšno hudo gibanje in telovadba. Zadnje je v nosečnosti sicer pomembno v zmernih količinah,predvsem zato, ker se boš potem boljše počutila . In to z istimi kilami, ki bi jih sicer drugače občutila, če bi samo poležavala in sedela in razmišljala o tem, kako ti je slabo. Gibanje je že to, da se odpraviš v malo bolj oddaljeno trgovino. Jaz imam orbitrek sicer tudi, vendar ga ne uporabljam redno, ker mi ful poviša pulz in težko diham - tokrat namreč nosim zelo zelo visoko in me že samo po sebi "duši"... Glede hrane - zadnje čase pridno jem, le sladkarijam sem se odpovedala, ker mi niti ne pašejo - le kak sladoled občasno... pa se čisto normalno redim; po moje tudi zato, ker se ne obremenjujem tako zelo kot pri prvih dveh, ko sem se kar naprej tehtala... Ja, Matahari, nč.... če se počutiš ok, potem se ne obremenjuj s kilami, uživaj, ko minejo slabosti boš šele prav zaživela kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]... če pa pri sebi čutiš, da ti ni ravno fajn, potem pa dvigni ritko in naredi kaj zase[sm=wink.gif]
|
|
|
|