mujcek -> RE: hipp 1 iz Mullerja (3.3.2006 11:46:01)
|
Prejšnji dan smo poskusili s hipp 1 ha in ga nista hotela piti, ker ima res ogaben okus! Zato me skrbi, da tudi hipp pre ne bi hotela piti-če ima slučajno slabši okus kot enka! To, da dvojka nič bolj ne nasiti sem takoj ugotovila in sem ga dajala 1x dnevno le zato, da sta kakala! Čez dan vedno spijeta najmanj 100 ml čaja. Široko ju ne povijam že dalj časa, ker jima je bilo vedno vroče, včeraj smo bili na uz kolkov in so tudi rekli, da ni več treba široko povijat! Sedaj se že včasih sprašujem ali so to res krči. Ko začneta kričat slečem hlače in takoj prenehata-sedaj pa ne vem ali takrat od veselja pozabita, da imata krče ali kako???? V glavnem meni se zdi, da vedno manj vem, kaj jima manjka! Na škatli hipp1 piše, da naj bi od 3-4 meseca pojedli 5 obrokov po 180ml, naša dva komaj popijeta 120ml pa še to včasih polivata, imata pa nekje 7 obrokov na dan! Meni se zdi, da za svojo težo in velikost ( Luka: 5600g in 60 cm Jaka: 6100g in 58cm) premalo popijeta pri obroku in zato se tudi ponoči bolj pogosto zbujata! Pa še to: enemu se že kažejo zobki in pediatrinja pravi, da bodo vsak čas začeli rasti-a bi bilo mogoče, da ga to kaj muči in da niso krči?
|
|
|
|