ninocka
|
Oj, jst nisem mela nc casa kaj napisat, ker mojga ni blo 2 dni (je sel na Dunaj) in se je tamal kot po zakletem skoz jokal. Sem ga mogla met non stop v narocju. Pa sploh ni tak. Mogoce je sam ocija pogresal. Jstr sem se kar pridna, vodni dan je sel OK, Za B dan sem mela solato z motovilcem, pecenimi malancanami in buckami ter popecenim mladim sirom in balzamicnim kisom (mnjami, ful obozujem to solato, se boljsa je, ce dodas se popecena piscancja prsa), Na S dan sem mela (standard ) mlecni riz, uceri pa pizzo in zvecer tortica. Danes pa sadje. Verjetno bom spet spila kaksen frape in pojedla kaksno peceno jabolko. Zvecer pa ananas, ce ga bo moj predragi narezal. Kile so se pa spet premaknile navzdol , vaga mi se zmeri dvojno kaze . Prvic, ko stopim gor mi pokaze cca. kg vec, kot ce se se enkrat stehtam. Ce se se tretjic in cetrtic je teza enaka drugemu tehtanju. Ne vem kaj ji je? Zdej mamo pa tako lepo vreme napovedano, tko da ga bom maximalno izkoristla. Grem s tamalim ven na soncka in vozicek v klanc navzgor potiskat (to so tud minus KGji ). Xana - do prednosecniske teze moram skint se ene 5 kg, ki kr nocjo dol, se jih skusam otrest ze celo vecnost, pa so se kr prlepli name . Sej vem, da jim je fajn, k majo tolk velko druzbo se zraven, sam mislim, da JE SKRAJNI CAS, DA SE POSLOVIJO. sE MORAM V KRATKEM KONKRETNO Z NJIMI POGOVORT IN JIH VRZT iz bokov in trebuha (ups, crke). Pol bi pa rada sla dol se kaksnih 5 kg al pa se vec, ce bo slo. Se trnova pot me caka Sej bo, verjamem vase April, a tvoj cmokec ma pa ze eno leto? A je slo hitr, a ne? A si ze nazaj v sluzbi, al si se na dopustu? Lep vikend! PS: a grete kam za prvomajske?