ninocka
|
Dobro jutro!!!! Zlatolasska dobrodosla! Ja me smo tuki vse na dieti, pa vsaka ma svoj dan. Sej vazno je da se spodbujamo, a ne? Xana Cestitke za uspesno prestan vodni dan!!!! Upam, da bo meni tud ratal, ko pridem do tja. Bele kave si pa tud jst ne pustim vzet. To je moja edina vsakodnevna preghreha, pa je ne dam. Jo pa pijem (po novem z) natrenom. Kolk natrenov pa das not? Jst sem startala s 4, zdej sem pa ze na 2. Upam, da bom kmal na 1 (tko kot ta prvic). Mi ni bla kava cist nic sladka brez 4 natrenov, pa kako so me vedno natakarji gledali, ko sem rekla 4 natrene! April, a si bos kaj v riz dala, al bos cist tazga, plain jedla? Jst sem si enkrat preprazila cebulo in jo zamesala v riz, pa vse skupi se mal preprazla in je blo ful dobro. Jst sem pa uceri jedla pizzo (spet) in sem celo sama testno nardila. Bla je ful dobra, napokala sem se tok, da se mi premikat ni dal, zvecer pa bananina tortica. Trenutno mam se ful potrebo po sladkih stvareh, upam pa, da mi bo kmal zelja uplahnla. Vsaj prvic je blo tko, da bolj ko je sla dieta proti koncu, manj sem si zelela tortic in cokolade. Pol pa tud celo nosecnost nisem skor nic sladkega jedla. Jst mam pa danes sadni dan, prezivela ga bom ob banani, hruski, pecenmu jabolku in verjetno se bananinem frapeju, pa rozinah in seveda - eni .