kdo dela iz "home made" fotk fotografije za osebno (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

TVN -> kdo dela iz "home made" fotk fotografije za osebno (26.2.2006 11:30:02)

Punce, pomagajte. Odpravljamo se na pot in bomo potrebovali osebno izkaznico za našo princesko. Sama sem jo že poslikala z glavo na beli podlagi (plenička) in opam, da bodo slike sprejemljive za na dokument.

Zdaj pa rabim pomoč - kateri fotograf v Ljubljani naredi slikico pravih dimenzij za osebno? Jaz bi mu moje dala na CD-ju ali pa poslala preko interneta, da jih obdela. V tem primeru seveda ni nujno potrebno, da je iz Ljubljane.

Hvala za nasvete!

Lunca1 -> RE: kdo dela iz "home made" fotk fotografije za osebno (26.2.2006 12:33:56)

Jaz sem jo slikala z modro podlago in obrezala na približno postavitev za osebno. Potem sem jo pa nesla na CDju v FotoGM v Kranju in me je v bistvu stalo za 4 slikice, obrezane kot za osebno enako kot navadna slika. sem jo dala najprej slikat v ateljeju, pa so bili rezultati obupni.

petja -> RE: kdo dela iz "home made" fotk fotografije za osebno (26.2.2006 12:59:06)

Foto studio v Mercator centru v Šiški. Nam so naredili brez problemov - prinesli smo več slikic, potem pa so se oni odločili, katera je najbolj primerna.

TVN -> RE: kdo dela iz "home made" fotk fotografije za osebno (26.2.2006 15:12:20)

Uf, odlično. Tale Kodak v Mercatorju mi zelo ustreza. Hvala, hvala!

Stran: [1]