Anonimen -> RE: Konec z mojimi čestitkami (27.2.2006 6:28:12)
|
Na nobeno od vaju, Blacky in Spacey, nisem jezna in tudi užaljena nisem, kar sem sicer poudarila ravno zato, da se ne bi narobe razumelo, pa se kljub temu je (pa še spregledalo). Ali sem to dejansko dolžna narediti ali ne, ne vem, se pa vseeno jaz počutim dolžno, saj na moji Statistiki lepo piše, da naj se na sezname prijavijo tisti, ki želijo čestitke na Naš vsakdan. Torej - posledično - sem dolžna. Da bi se pa počutila krivo zato, ker pošteno in odkrito razložim - na-a, tega pa RR ne bo dočakal. Mimogrede pa se je tudi dvakrat (če ne večkrat) spregledalo, da tista zelena barva v originalu sploh ni moja. Ampak sem pa vseeno jaz tista, ki jo je potrebno spljuvati zaradi tega. Še ena logika več, ki je ne razumem. Pa tudi ti, Spacey - na enem postu napišeš, da "prepuščaš čestitke nekomu drugemu", na drugem pa, da "jih nisi pripravljena sprejeti." Kot prvo mi ni jasno, kako lahko nekomu sploh prepustiš nekaj, kar ni tvoje delo, kot drugo pa bom komentirala, da je najlažje kritizirati, veliko težje pa je narediti. V vsakem primeru je pa nemogoče narediti tako, da bi bilo vedno in vsem všeč. Sploh pa tukaj na RR. Ja, pa tudi razlagati se mi da. Kaj 'čem, sem pač tak tip človeka, ki določene stvari rada razčistim, pa če izgledajo še tako banalne. Če to pomeni otročje obnašanje, pa tudi prav. V vsakem primeru sem to jaz in mi zato ni niti najmanj nerodno. Moj podpis pa... ja, prav v redu je, kajne?... Pa še dvoumno se ga da razumeti...
|
|
|
|