|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj se prepirate?
26.2.2006 0:17:21   
Anonimen
Kaj je ponavadi vzrok za prepir (manjši ali večji) med vami in vašim/vašo partnerjem/partnerko? Zakaj začnete vi in zakaj začne on/ona?

Jaz živčnih zlomov sicer ne doživljam, mi ni pa prav nič všeč partnerjev pesimističen pogled na svet in življenje nasploh in znam včasih komentirati kaj pikrega na ta njegov račun. In kakšno zinem tudi glede tega, ker ni tip človeka, ki bi hodil na obiske ali pa kar tako nekam, za dušo. Je bolj zapečkar (no, po mojem mnenju kar preveč).
Pa tudi on ne zganja nobene histerije, ampak mi je pa dal jasno na znanje, da mu ni niti najmanj všeč moje ne-ukvarjanje z gospodinjstvom. In ne mara mojih izjav v stilu:"Bo že," pa za karkoli že gre.

Se pa nikoli zaradi ničesar ne zmerjava in se ne tepeva, pa tudi v javnosti ne zganjava scen. Glas sicer povzdigneva, ampak tudi to zelo redko. Ker večinoma vpitje ne pomaga.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj se prepirate?
26.2.2006 8:17:13   
smrka
Midva se pa ze ene par mescev skoraj vsak dan prepirava, vendar so ti prepiri res brezvezni ampak sezejo mal do srca. Naprimer, vceraj sva se mal #"%!¤% zato ker sem hotela narocit prek kataloga par oblekic za poleti za Adriano, pa je imel takoj komentar da kaj bom to narocala saj itak nevem kolk bo tamala debela takrat in velika ¤"&"¤bla bla bla. Kar na zivce mi je sel, saj bom jaz placala!!! Po takem prepiru se potem drziva kislo en na drugega kako uro. Skratka, res brezvezni prepiri, ampak vem od kje je razlog za vse to... in dokler to nepostimava bo vsak dan isto.

No, bomo vidli kaj bo danes na tapeti da se bova spet spicla... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2006 8:18:18   
Primoza
Tako nekako.

http://www.ringaraja.net/forum/m.asp?m=776318&mpage=1&key=vzrok%2Cprepir

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2006 12:31:53   
Pupica
Lunca, lunca...kerensauser posted image user posted image user posted image
Potem ti vsaka stvar pride prav...no na PMS se že nekaj časa ne morem več zgovarjatuser posted image

Ampak pomoje prepir mora bit! Je potem tolk lepše ko se pobotaš user posted image

Čeprav zdej bolj vodi moj lubi v tem, ker je nehal kadit, pol pa tečkauser posted image user posted image user posted image Sam ne more dolg, k se mu jaz začnem smejat, pol me pa še mali škratek vidi, in ko se mu obe smejeva se še on začne, pa smo spet ena big happy familyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2006 12:52:35   
Anonimen
Da bi se prav pričkala-besedni dvoboji, to ne. Žaliva se tudi ne. Stresava pa tečnobo en na drugega, kadar je vsaj eden od naju zelo utrujen, znerviran-ponavadi zaradi službe, pa moj PMS absolutno-skratka situacije, ko bi tako on, kot jaz rabil svoj mir, umik pa ni mogoč zaradi najih smrkavčkov in zaradi obilice vsakodnevnih opravkov.
Če sem jaz v taki koži, mi gre vse na živce-otroški direndaj, svinjarija nastlana po stanovanju, misel na vse, kar moram še postorit, preden grem spat...in če se on slučajno v takem trenutku vsede na sedežno in začne gledat TV in obtiči tam par ur-potem mu morim in težim, da grem sama sebi na živce...
A ja, mogoče se res skregava takrat, če on povzdigne glas nad mano-tega ne prenesem. zagotovo mu povem svoje in to precej naglasuser posted image

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2006 14:57:43   
rija
Prepiravauser posted image  Res bolj pričkava...pa samo zaradi najbolj brezveznih stvari....hvalabogu....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2006 20:24:02   
matahari
Z mojim se je zelo težko spričkati, ker se takoj zapre vase in počuti ogroženega...predvsem se kregam, ker pač čutim, da se mi ne posveča dovolj..včasih sva kam šla, igrala šah, se pogovarjala..zdja je samo še gledanje tvja, internet, klepetalnice in to je to..pogovarjava se samo še, kaj bomo jedli in o zdravstvenih problemih...lepo..še malo pa mi bo počil film user posted image , danes je sploh en tak dan..že ves popoldan je ogrožen..

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2006 22:10:45   
lelaval
Ne morem rečt, da se prepirava, mogoče pričkava (upam, da je to prava beseda), in, če se, se zaradi popolnoma brezveznih stvari. Če pa je kateri že tečen, sam reče, ali pa ga drugi vpraša in se pač 'pustiva pri miru', da tečnoba mine, sicer se lahko hitro nalezeš slabe volje. user posted image , potem pa ti gre vse narobe.

Keresa, če mu gre v nos tvoje neopravljanje gospodinjskih stvari, pa mu predlagaj, da jih skupaj opravita. Bo hitreje narejeno, pa ne bo prepirov. Midva se kar 'organizirava' v tem, pa ti ostane čas za lenarjenje. user posted image  Potem pa se lahko iz dolgega časa 'zbadata' user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2006 10:50:59   
Jutra
Jaz bi raje uporabila izraz "nestrinjanje", če lahko. Pri nama vedno zaradi nepomembnih malenkosti, ko gre pri kakšni stvari samo za nianse, odtenkeuser posted image  
Kar se pa tiče velikih stvari in odločitev, tukaj sva si pa enauser posted image  Hvala bogu, drugače bi se požrla med sabo.user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?