|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posledica zobkov?
25.2.2006 18:49:32   
mana7
Pozdravljeni!

Zanima me, ali so tudi vaši otročički imeli drisko pri rasti zobkov.Moja spodnja dva že ima, ni bilo težav, zgornji enki sta tudi zrastli brez večjih težav, razen vnete ritke, zdaj pa ji rastejo podočniki in ima 38 in še malo vročine.Dopoldan je še normalno kakala, mogoče čisto malo redkega vmes, zdaj zvečer pa driska, vse tekoče.Ritka pa cela vneta.Zanima me ali je to normalno, ali jo moram peljati k zdravniku, čeprav po moje nima smisla, ker v celju dela le dežurna zdravstvena postaja in splošni zdravnik?.

Lep večer!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posledica zobkov?
25.2.2006 18:56:49   
Marogica
TUdi naš je imel bolj redko blato ob izraščanju zobkov,pa tudi vročino, tako, da sem mu jaz dala odmerek Calpola. Za ritico pa ne vem, koliko je vneta, jaz sem jo vedno z vodo umila in z Lamprechtovo kremo (BebiVal) namazala, pa je bilo ob naseldnjem previjanu boljše ali celo čisto v redu.
Če te bo preveč skrbelo, pa v dežurno ambulanto pokliči

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Posledica zobkov?
25.2.2006 18:59:13   
smolcek
Hejla! Veliko otrok na rast zobkov zelo burno reagira, eni tako drugi drugace....
Pravijo, da prvi zobki navadno niso tako boleci-tudi nam prvi sterje niso delali tezav, sedaj pa so na poti novi in tudi mi driskamo in bruhamo, vrocine sicer nimamo....najprej smo mislili, da gre za Rota virus........
Pazi le na to, da dovolj pije in ne bo hudega!
Pozdravckiuser posted image

(odgovor članu mana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Posledica zobkov?
25.2.2006 20:10:47   
spacey
Naš je tudi na začetku imel drisko, ki je obupno smrdela, pa vneto ritko, pa siten je bil...le vročine ni nikoli imel, ampak to še ne pomeni, da je tudi nikoli ne bo imel.

Nič bat, vse je normalno. user posted image


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu smolcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Posledica zobkov?
25.2.2006 21:19:50   
mana7
Vročina se goblje tam okoli 38 ves čas, malo pade pa spet.En odmerek Dalerona sem ji dala.Le driska me je skrbela, sem mislila, da pri zobkih ni driske.Upam, da bo ponoči lahko vsaj malo spančkala.

Hvala vam!

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Posledica zobkov?
25.2.2006 21:29:37   
spacey
V eni od revij Moj malček, je lepo pisalo kaj vse spremlja pri izraščanju zobkov .. pa je ne najdem, da bi naštela in bi lahko prebrala. No v glavne, vse to kar smo že zgoraj napisale in vem, da še neješčnost. 

_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu mana7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Posledica zobkov?
25.2.2006 22:54:23   
b.nika
Mi pri spodnjih enkah nismo imeli problemov. Sedaj pa mu rinejo 3 zobki na enkrat- zgornji enki in dvojka, pa ima že od jutra vročino 38'c, driske pa nima.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Posledica zobkov?
3.3.2006 19:51:01   
darjavid
klic v sili!

koliko dni lahko traja vročina zaradi zobkov, je lahko tudi 39,1 merjena v ušesu, ali je to mogoče kaj bolj resnega. Mi imamo že drugi dan med 37,4 in 38,8, ponoči pa je bilo tudi 39,1?user posted image  upam sa so krivi tisti 3 zobki

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Posledica zobkov?
3.3.2006 22:13:31   
mana7
Draga moja, midve sva bile zaradi nenadne vročine do 38.8 ta teden v bolnici.Niso bili krivi zobki, ampak za zdravnike neko virusno obolenje.Ko sva prišli domov, je vročina padla...trajala je tri dni in potem je tretji dan dobila po telesu pike, nakar sem jaz postavila novo diagnozo.Šesta bolezen!Zdaj je dobro, pa še vedno nista zobka zunaj, tako da očitno res niso bili zobki krivi.Aja pa še to.Vsaka vročina ki presega 38, čeprav je še to veliko, ni vročina zaradi zobkov.Tako so mi povedali v bolnici, zato so mojo punčko tudi takoj obdržali v bolnici!

Upam, da se vam dobro izteče!
Lahko noč

(odgovor članu darjavid)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?