|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nedepilacija
25.2.2006 17:43:05   
Anonimen
Full berem, kako se vse brijete tam spodaj, pa me zanima, če obstaja še kakšna takšna kot jaz, ki si pobrije samo bikini predel ali se vam vsem zdi to že čist aut?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nedepilacija
25.2.2006 17:51:48   
Anonimen
Ja, jest kakor je, ampak je pa moj bolj nor na pragozduser posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2006 17:54:19   
baguSka
user posted image user posted image  Men je out! Že od zmeri.. Nikol nism mela goščave v hlačah - mogoče pa zato user posted image  Mogoče pa bi si mogla enkrat pustit, da bi vidla kako se bom počutla... Že če mi samo mau zrastejo preveč, sm čist smotana..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2006 18:17:47   
Tamauchica
Men je tud out.. pa lepše in bolj higiensko je če je obrito user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2006 18:22:23   
kapica
Men se tud zdi bolj higienicno, ce je obrito. Pa saj ni cisto, ampak vsaj na krajse postrizeno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Tamauchica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2006 18:37:31   
soncece24
Tudi če odmislim higieno ne bi mogla bit več nepobrita, čeprav mi je 100 x lepša ena mala črtica kot pa čist na nulo, samo sem se tak navadla, da me grooooozno moti in srbi in ne vem kaj še, če nisem na avtocesto naštimana.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2006 20:22:07   
Anonimen
Glej, kakor kateri paše. Jaz sem vedno rada urejena, kar vključuje tudi redno britje. Super je občutek gladke svilnate kože user posted image .

Moja babica pa se ne strinja z mano. Ko bi jo videle kako je smešna ko me kara: "Ojojoj ve mlade dame, a maš sploh kje kako dlako, razen na glavi?! Vse pobriješ, bljak, kam to pelje. Ko sem bila jaz mlada, je bila najbolj seksi tista ženska, ki je bila najbolj kosmata. Še posebno privlačne so bile tiste z črnimi dlakami. Dalše ko je imela ženska, bolj so noreli moški. Ko smo se sprehajale v kopalkah po plaži, so fantje pogledovali po kosmatih nogah, pod pazduho je morala bit prava goščava in če so izpod kopalk silili šopi dolgih črnih dlak, so noreli kot pobesneli biki. Tvoj dedek je bil nor na moje dolge črne dlake, ti pa si kar vse pobriješ! Ne vem ne vem... današnja mladina!"

No, tako je bilo ko je bila babica mojih let, zdaj pa je stara čez osemdeset.
Časi se spreminjajo-kar se mene tiče hvala bogu!
Ne bi rada nosila črne mačke med nogami user posted image .

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2006 20:22:25   
Anonimen
Anonimna, tudi jaz pobrijem samo bikini predel.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2006 21:14:12   
Anonimen
Tudi jaz sem imela goščavo do poroda. Potem pa me je mož pobril, da bi šla rodit že urejena in mi je bilo grozno, sploh mi ni bilo všeč.  Pa sem se potem kar nekak navadila, da ne omenjam, da je mojemu ful všeč obrito. In tako zdaj stalno nosim frizuro na balin in mi je vedno bolj všeč. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2006 21:42:03   
Anonimen
Jest si pa sploh ne predstavljam, da bi se tam spodaj brila. Depiliram se samo poleti, cele noge in tisto, kar mi gleda izpod kopalk ven. In to grem h kozmetičarki, da me z voskom poštima. Depiliram se tudi pod pazduho z kremo. Britvice sploh nimam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2006 22:07:53   
Bubamaraa
Jaz se pa odkar pomnim brijem na nulo....Zamene je to ena vrsta higiena.....Pravim pa tako "kakor je kdo navajen"........user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2006 22:49:19   
anckabancka
Sramežljivka, tvoja babica... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Ja, zgleda da se tud moški spreminjajo. Moj pravi manj je več... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2006 8:19:45   
lelaval
Meni se tudi zdi bolj higiensko, če se uredim tudi tam spodaj (kot pod pazduho). Saj se jaz tudi ne brijem v nulo (občasno), pobrijem se na črtico, ta pa ima ful kratke dlake. Kakor katera.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2006 13:12:59   
dory
Ze zaradi same higiene in boljsega pocutja sovrazim goscavo tam spodaj...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.2.2006 14:29:45   
andrejka82
Sama sebe si sploh vec ne znam predstavljati s porasceno lulco. 10 let se ze brijem tam doli, noge, pod pazduho... in je super. Moj moz isto prisega na depiliranje user posted image  .

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.4.2006 11:16:51   
Maleal
Odkar pomnim sem vsepovsod pobrita,razen po glavi.user posted image  Je bolj rajcig in bolj higiensko.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.4.2006 11:18:40   
Maleal
Za vse tiste ki se ne brijete in ste naravne,kaj pa oralni sex,ga prakticirate?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.4.2006 19:08:11   
Anonimen
Moja je kosmatulja, pri oralnem seksu zgleda ni moteče, umivam se vsak dan, torej s higijenskega vidika ni ovir, nobenih vnetij, drugih bolezni, nada.user posted image user posted image

Stara sem pa že skoraj 40. Meni bi bilo smešno, če bi ena taka stara oma kot sem jaz spodaj zgledala kot dojenčica. Sploh ker imam čisto malo user posted image user posted image user posted image  buščka.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.4.2006 21:56:48   
nina6
Tudi jaz jih bom kmalu 40,pa se brijem. Tako mi je bolj všeč, ker "tarzanov" ne premesem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.4.2006 22:26:44   
Moa
Jaz dolgo nisem popustila britju spodaj.. pazduha, noge... to ja... ze mnogo mnogo let... ampak da bi pa tam doli zgledala kot puncika.. neee, to pa ne...
Ampak, odkar sem poskusila...in ugotovila, kako lazje je... si sploh ne predstavlajam vec kosmate...heheh

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.4.2006 13:13:01   
G in T
Če si pobrit na nulo, ali pa ne, in redko poskrbiš za higieno, je popolnoma vseeno kakšno imaš spodaj. Gostota poraščenosti nima skoraj nič s higieno, samo občutek je takšen. Nekatere se počutite bolj seksi če ste obrite, druge pač ne. Odvisno od navade in partnerja. Nekatere pa raje uresničite partnerjeve želje in ugodite njemu, čeprav vam to ni všeč. Vsaka naj naredi kar ji najbolj ustreza, da se bo najbolje počutila v hlačkah. Ali brez.

Kot predstavniku moških, pa povem, da mi je bolj všeč ženska, ki ni popolnoma obrita, saj z dlačicami dodatno skrije nekaj, kar je očem skrito, in se moraš potruditi, da odkriješ slastni zaklad svojega sončka. Moje mnenje. Če je popolnoma obrita je tako, kot da bi seksal z najstnico. To pa meji že malo na neko drugo zadevo.

Pa še ta zanimivost. Kot najstnice ste si najbrš vse želele, da bi vam čimprej zrasla kakšna dlačica tam spodaj, ko pa so se vam uresničile želje, bi pa rade to odstranile. No, saj čez nekaj let, bo najbrš spet moda poraščenosti.

Kakšno mnenje pa imate o poraščenosti moških. Se bi morali briti ali ne?

(odgovor članu Moa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.4.2006 14:07:57   
smrka
Jest si nebrijem bikini ampak si depiliram... zakaj bi pa to blo aut? Men se zdi depilacija tam cist normalna, kako pa zgleda ce se vidjo dlake ki strlijo iz gat ko prides napr. zdravniku ali pa ko si na morju... men se to zdi total zanemarjeno.. da ne omenjam dlake pod pazduho ... jak...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.5.2006 13:16:52   
Nasy
jaz prakticiram tako britje kot depilacijo s kremo..včasih pa pustim malo daljše vse skupaj a nikoli čiste goščave..

hm, moški..ja, všeč mi je, če je pobrit vsaj okoli korenjaka ali pa vsaj da skrajša malo dlačice, da je potem boljši dostopuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.5.2006 9:36:11   
Laubica
Jaz pa moram priznat da sem kar srečna ko gre moj za 14 dni na teren in ne rabim o depilaciji razmišljat sem lena drugač pa se dosti boljše počutim ko sem urejena Čista to pa tak ni vprašanje to je pa meni samoumevno

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.5.2006 10:01:39   
baguSka
Itaaaak da pristrižen!!!!! Goščava je bljak.user posted image

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kaznovanje otrok
binyy

Kako kaznujete svojega otroka (če stori nekaj,kar ni lepo,..koga udari,užali,kaj zlomi,..če je to potrebno)?

pošljem ga v kot (17%)

prepovem gledanje risank (21%)

ne dovolim mu najljubših igrač (8%)

posedem ga na stol cca. 10 min. (23%)

nikoli ga ne kaznujem (8%)

se zaderem nanj (23%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!