|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko tehtajo vse pupe pri 7 mesecih
25.2.2006 0:17:11   
kimi
Zanima me koliko tehtajo/oziroma so tehtale vaše princeske pri približno 7 mesecih. Ker smo nedonošenčki me zanima koliko zaostajamo. Imava samo 6900g in naju samo grajajo, da se premalo redivauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko tehtajo vse pupe pri 7 mesecih
25.2.2006 9:24:09   
Dejča
Naša je pri 7 M tehtala okrog 7 kg in je rojena ob roku.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2006 10:39:27   
Anonimen
Naša je imela pri 7. mesecih 9040 g in 69 cm.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2006 12:43:47   
simona2
Če mene vprašaš je to čisto OK, še posebej, če je bila nedonošenček. Moja user posted image  ima pri malo manj kot 6 mesecih 6300g in 68 cm in je bila rojena ob roku (res je imela samo 2700g) in mi pediatrinja še nikoli ni nič rekla, kvečjemu me je kregala, če sem jamrala, da premalo tehta. 

Tako da Kimi ne se nič sekirat saj sta več kot super.user posted image user posted image  

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2006 12:46:48   
Tricia
Mei že od samega začetka bolj počasi napreduje s težo, vendar mi v posvetovalnici niso niti 1x zatežili.

Pri 7m je imela ok.7200g (sem jo doma vagala tako da ne vem koliko je točna teža), pol je pri 8m zbolela in padla na 6900g, pri 9m jih je imela 7700g. Je v povprečju, sam pod sredino.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2006 0:00:30   
kimi
Hvala za odgovore...ste me full potolažile. Nas v pediatrični lj full grajajouser posted image . Kao da mora iti vsaj 600g na mesec gor. Naš pediater pa pravi da je vse ok kot je. Mogoče bo pa bolj med manekenkami praviuser posted image

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2006 11:09:13   
Janeja
Kimi - 600 gr na mesec pri 7 mesecih user posted image . Mislim, da je ta mal huda veš - tolk naj bi se redili v prvih mesecih ne pa pri 7.

Moja Lea je bila pred 2 dnevoma stara 1 leto (korigirano 8,5 meseca) in ima samo 5300 gr. Pa jo vsi ful hvalijo. No res da se je rodila s 520 gr in podeseterila svojo težo v enem letu sam vseen.
Glavno je, da je otrok drugače zdrav. Moja se motorično lepo razvija, tudi  v dolžino raste in obseg glavice je v povprečju. Težo bo pa že pridobila. Bo pa bolj manekenske sorte.

Nič se ne sekiraj. Če je drugače zdrava je vse OK. Pa sploh nima tolk nizke teže, ne vem kaj težijo.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2006 11:24:04   
Anonimen
Živa je rojena v 29.tednu in je imela pri sedmih mesecih 6690 g (ob rojstvu 1550 g) in velika 65,5 cm. Se je pa od drugega do sedmega meseca redila 1kg na mesec, do 16. meseca se je pa zdaj zredila slabe 4 kg.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2006 11:40:17   
janjja
Naša je imela malo čez 7kg pri sedmih mesecih.user posted image , pa je rojena čisto ob datumu in je imela ob rojstvu 3350g, tako da mislim da je s tvojo malo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2006 13:15:58   
Urška//
Lara je imela isto pri 7 m 6900g, sedaj pri 9 pa jih ima 7500g, pa nisma nikoli bile kregane, pa tudi Lara je rojena mesec dni prej

lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?