Anonimen -> RE: Bivše žene (24.2.2006 23:22:37)
|
Jaz sem bivša žena. In ponosna na to, če me katera od "gospodovih" zdajšnjih označi za zmaja. Ker res znam biti še kaj hujšega kot to. Vendar seveda v primeru, ko gre zame ali za mojega otroka. V tem primeru mi je pa gladko vseeno, za kaj me ima kdo. Jaz vem, kaj je res, ostalo me pa ne zanima. Moj bivši je tudi govoril (in verjetno še vedno, če je še živ), da sem vse, samo človek ne. In seveda je to najrajši razlagal svojim takratnim dekletom. Jaz pa v smeh, ko jih je pustil oz. so one pustile njega in so potem ugotovile, da je on zmaj. No, pa šalo na stran... Sprejela sem vsako novo žensko od svojega bivšega moža. Ker ni ona kriva, da sva šla midva narazen. Nikoli jima nisem delala nobenega sranja. Edino, kar sem zahtevala, je bilo to, da se spodobno obnaša do mojega otroka. In sem dala na znanje, da če ne bo tako, da bo počilo. Pa me je še vsaka razumela in rekla, da bi tudi one zahtevale, da se nova partnerka od bivšega obnaša do otroka tako, kot je treba, pa čeprav ni njen. Moj Kamikaza pa sicer bivše žene nima, ima pa kakšno bivše dekle. In s tistimi, katere poznam, se popolnoma v redu razumem. Lahko celo rečem, da smo prijateljice. Ker ravno tako ne vidim fore v tem, da bi jaz zganjala neke scene zaradi tega, ker je bil on prej z njo kakor z mano. Ja in?
|
|
|
|