taška30 -> Večerno mleko in umivanje zobkov-KAKO? (24.2.2006 16:33:19)
|
Pozdravček! Spet imam eno vprašanje in me zanima kako to počenete oz. ste počele. Do zdaj je tamala imela dva zobka in jih nismo umivali. Zdaj prihajata še dva in sem se odločila, da je pa skrajni čas, da začnemo z ustno higieno. Problem je sledeči: Naš večerni ritual gre takole: kopanje, pižama, gremo v spalnico, lučko zatemnimo, CD damo gor, Manco v spalno vrečo, se uležemo na taveliko posteljo, spije flašo mleka, jo še budno prestavim v njeno posteljo, se poslovim in grem. Kam naj zdaj vtaknem pranje zob?!? Napol spečo ne bi nosila nazaj v kopalnico, da pa grem v postlo z zobno krtačko, mi je pa tudi malo smešno. Čeprav upirala se najbrž ne bi, ker ima ful rada, ko ji ščetkam zobe (včasih na previjalni med previjanjem tako za hec). Kako potem to izvedete?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Čeprav po drugi strani se ogromno otrok doji pred spanjem, a potem jim po dojenju tudi umivate zobe? Ali je 'nevarno' le adaptirano oz. navadno mleko? Hvala, Taška Pa še to: koliko časa jim drgnete zobke? S krtačko ali gazo (in koliko so stari)?
|
|
|
|