Mina1 -> RE: CR, pa spet noseča/za Jessy (24.2.2006 20:12:27)
|
Jessy: Mina1 a si avtomatsko imela ta drugi CR? Smem vprašati kaj je bil vzrok prvemu? Jaz malce računam na naravni porod, ker ta prvič je bil CR zaradi napačne lege. Sorry, šele sedaj sem utegnila pšriti do računalnika. Pri prvemu je meni odtekla voda 6 dni po tretjem roku, moj me je peljal v LJ porodnišnico, kjer so me zadržali in fino okregali zaradi vode. Odprta nisem bila nič, čista ničla. Nato so me 16 ur matrali z umetnimi popadki od večera do naslednjega dne, nakar sem se odprla le 3 cm od možnih 10. Ko se je ekipa zamenjala je sledil CR, pa mali se ni spustil nič dol. Pa še plod je bil velik v sorazmerju z mojo medenico in tako. Glede na to, da naj bi bil drugi malček spet velik v sorazmerju z mojo medenico (sem drobna čez boke), in glede na to, kaj je bilo prvič, me je G dal na predpripravo za CR. Dr. Pušenjak je opravil vse v tistem dnevu in ugotovil, da je dobro, da imam spet CR. Tako sem dobila točen datum za elektivni CR, dva dni pred rokom. Ni rečeno, da boš imela spet CR. Pa vseeno vprašaj svojega G, kaj meni oz. naj te dajo na to predpripravo, pa boš videla, kaj in kako.
|
|
|
|