Gina -> RE: zalostna (24.2.2006 9:22:00)
|
Jaz ne bi mogla imeti veze na daleč. Tisto kar pravijo, daleč od oči, daleč od srca, še kako drži pri meni. Mene bi prizadelo, če ga ne bi bilo. Pa ne zaradi obletnice, ker obletnice so mi brez veze, ampak če bi se videla samo za vikend. Zdelo bi se mi, da mu ni do tega, da me večkrat vidi. Torej bi si našla kakšnega, ki bi mi ljubezen pokazal vsak dan. Toliko si pa že zaslužim, da me nekdo vsak dan pocrklja, vsak dan pove, da me ima rad in se vsak dan vsaj malo posveti tudi meni. To meni predstavlja neko vez. Je pa res, da smo ljudje drugačni in da je nekaterim pomembno kaj drugega. Jaz bi na tvojem mestu razmislila, zakaj si z njim. Kaj je tisto, kar ti pri njem največ pomeni, pa če bi ti tisto lahko dajal celo življenje in če ti je to dovolj, da boš ob njem srečna. Potem bi še razmislila, kdaj je potencialna možnost, da bi živela skupaj. Seveda če je tebi to pomembna postavka, kar pa ti najbrž je, glede na to, da si zdajle žalostna. Aja, kar se tiče pa kujanja, pa se jaz nikoli ne, še mojega sem odvadila, ker je to čisto brez veze. Jaz bi ga v vsakem primeru poklicala in mu povedala, da mi je žal, ker sem napisala tiste reči, ampak da v tistem trenutku nisem mogla drugače, ker me je neskončno prizedelo, da mu ni pomembno, da me vidi, da nisem čutila nobene ljubezni z njegove strani in da so mi te reči pač pomembne, če hoče da ob njem čutim varnost. Če me bo pa ob njem strah, da ne bom ljubljena, potem pa sva globoko tam, kjer sonce ne sije. Povedala bi mu tudi, da zelo cenim pri njem določene reči (naštej mu, kaj ti je ful fajn, kar ti nudi), ampak da te je strah, ker ne čuti želje po tem, da bi se vidva večkrat videla. Čisto nič več ne bi rekla, ampak bi samo čakala, kaj bo naredil.
|
|
|
|