Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ODLOČNE, 53. dan - sadje 24.2.2006 20:03:08
|
|
|
|
paris
|
Vse najboljše Selena! Jutri ga pa zažuraj za vse nas, čeprav tudi moj r. d. ni več daleč, jap, tudi jest sem ribica! Sam, tolk mlada na žalost nisem več kot ve! Aja, pa še poročilo, no, saj kar gre, čeprav imam še vedno najraje v tej dieti OH večerjo!
|
|
RE: ODLOČNE, 53. dan - sadje 24.2.2006 21:34:05
|
|
|
|
lelaval
|
In čedalje več pojem za OH večerjo! Tako, da mi je potem sadni dan nekakšna odrešitev. Pa še obožujem sadje, se ga ne morem naveličat. Ampak jaz se nič ne šparam in ne štejem sadežev. Jem sicer eno sadje naenkrat, ampak včasih tudi na manj kot 2 uri. Tudi jaz se ne šparam - kot ti praviš - sadje jem, ko sem lačna, ne pa, da bi čakala na 2 uri azmika. Jem eno sadje naenkrat (ne mešam različnih vrst sadja), pojem pa le en sadež. Za večerjo sem mislila pojest jabolko, a sem pozabila , pa sem ob 20.30 pojedla mandarino. Upam, da, nocoj ne bom več lačna. Selena - vse najboljše za rojstni dan. Boš jutri praznovala in se pregrešila (saj sem se jaz tudi -pa dobila 2 kg nazaj ), ampak rojstni dan imaš vsako leto samo enkrat, hujšaš pa lahko čez delo leto. Jaz se bom jutri tudi verjetno pregrešila - pekla bom krofe in valjda, da jih moram poskusit. Sem prišla na postavo, ki sem jo imela pred nosečnostjo. Danes sem iz kleti prinesla hlače, ki sem si jih posparavila, ko so me začele 'tiščat', pa sem si ene kavbojke, ki so mi bile najbolj tesne probala in jih zaprla. - brez težav. No, mogoče je še kilca več, a postava je nazaj (razen putrastega trebuščka, ki pa ga k sreči ne rabim več 'not vlečt').
|
|
RE: ODLOČNE, 53. dan - sadje 24.2.2006 21:36:10
|
|
|
|
lelaval
|
Tudi jaz se ne šparam - kot ti praviš - sadje jem, ko sem lačna, ne pa, da bi čakala na 2 uri azmika. Jem eno sadje naenkrat (ne mešam različnih vrst sadja), pojem pa le en sadež. Se opravičujem, mislila sem napisat 2 uri razmika. Pa hlače sem pospravila in ne posparavila.
|
|
RE: ODLOČNE, 53. dan - sadje 25.2.2006 19:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za čestitke. Grešila pa sem za vse skupaj, buuuuuu . Eno torto tudi vam. Ampak virtualno. Ker je prave zmanjkalo in ker ne redi, heheh.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?