Anonimen -> RE: Vse najboljše in čestitke (23.+24.02.'06)!!! (25.2.2006 14:20:55)
|
Konec koncev imaš prav... Nekateri, ki imajo/imate preveč časa, dejansko ne morejo/morete razumeti, kako je, če ga nimaš dovolj/preveč. Če je to razlog za očitanje - prav, pa naj bo. Bom sprejela ta "očitek". In če je nekomu bolj pomembno gledanje na uro in celo sama barva (ki, mimogrede, sploh ni moja zamisel, ampak to se je kar nekako spregledalo), kakor pa namen - tudi to sprejmem. Tako, kakor sem vedno znala sprejemati ljudi, ki razmišljajo drugače od mene. Sestavljanje čestitke za objavo namreč vzame kar nekaj več kakor samo nekaj minut, urejanje samih seznamov pa tudi. Torej bom rekla takole (pa naj ne izpade, da sem užaljena, ker nisem)... Na čast vsem tistim, ki jim namen "mojih" čestitk niti ni pomemben, jih prepuščam komurkoli. Piše jih lahko vsakdo, saj so tudi seznami javni. Pa se sami odločite, kdo jih bo pisal, kdaj jih bo pisal in v kakšni barvi bodo. Jaz pa lahko, konec koncev, tudi na ZS čestitam tistim, ki jih poznam, kajne? Pa je čisto vseeno, ali je to 5 minut pred "D dnevom" ali pa 3 minute kasneje. Za konec pa bi rada komentirala samo še to, da resnično nisem vedela, da trud in namen ne odtehtata ure in barve, da nisem vedela, da je občasno pomanjkanje časa razlog za kritiko (smiselno ali ne, vseeno) in da sem prepričana, da tudi marsikdo ne sprejme darila za svoj rojstni dan, če mu ga nekdo prinese "en dan prepozno".
|
|
|
|