|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Intuicija!
23.2.2006 13:16:30   
Anonimen
Srečke nosečke!

Ali je katera med vami, ki je pred opravljanjem testa pri sebi 100% vedela, da je noseča, in ji je test to tudi potrdil?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Intuicija!
23.2.2006 13:28:52   
Reja
Glede na to, da user posted image  ni bilo in da smo pridno telovadili s tem namenom, je bilo čisto jasno, da sem noseča. Sem se pa vseeno 100 odstotno zanesla na test.

Saj veš, kako je. Ko si na nekaj bolj pozoren, opaziš več stvari. verjetno je marsikatero žensko velikokrat špikalo med ovulacijo in pred menstruacijo, pa ni bilo to nič posebnega. Ko pa delaš na bebici, si pa na vse tako zelo pozoren, da opaziš kaj, česar sicer ne bi.

Tako da se meni osebno intuicija v takih primerih, vsaj pri meni, ne zdi objektivnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Intuicija!
23.2.2006 13:40:09   
Katjusa
Intuicija ja no o tem bi se dalo pisat tiste k so se vec mesecev trudle imajo vsak mesec obcutek da zdej pa je in ko M zamuja en dan si ze cel vesel in mislis da je to to pa vendar potem ni nic tko da najbolj zanesljiv je test ker so znaki zanositve in prihajajoce M lahko zelo podobni! Se mi je pa na tiho zdelo da nekaj je ker je blo malo drugace predvsem se mi je pojavil rumenkast izcedek ki ga drgac ni blo!


Posku s testom pa bos vidla ce te obcutek vara al ne:)

LP pa na user posted image  

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Intuicija!
23.2.2006 14:10:54   
beti 1
Jaz sem bla 100% da sem noseča (drugič), pa sta me dva testa v 12 urah demantirala, ampak kakšnih 10 dni pozneje je pa Clear blue potrdil mojo prepričanost, ki se zdaj že približuje koncu.
lp

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Intuicija!
23.2.2006 15:39:23   
barba
Pri meni ni blo nobene intuicije, nobega občutka, nič.

Kmalu po tistem ko je test pokazal dve črtici sem imela občutek, da bo punčka. Še sanjalo se mi je, da sem rodila punčko, jo pustila v zibelki in šla nakupit vse potrebno zanjo, ker pač nč nisem imela pripravljeno.
Potem je bil občutek, da bo fantek! In spet sanje z lepim fantkom, pol dvema fantkoma, pol spet sanje o punčki s črnimi skodranimi laski. Kr neki!user posted image

Pr men, kakor vidiš, se bolj menjavajo tele občutki glede spola otroka. Me pa prav zanima kdo bo prijokal konec marca!user posted image

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Intuicija!
24.2.2006 0:07:40   
KODA
Ne,pri nobenem se mi pred izostankom ni sanjalo,da se kaj dogaja.
Taprvič,po treh letih neuspeha,sem si rekla,sej spet ziher ni,pa sem bila bolj obremenjena s tem,kako bom šla na laparoskopijio,ki sem jo čakala skoraj pol leta.No pa nisem potem šla na laparo,ker sem bila noseča.
Tadrugič,se mi pa tudi ni sanjalo,da je kaj,ker ni sploh bilo tisti moment planirano.Naju je malo presenetilo.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Intuicija!
24.2.2006 20:13:23   
BONHEUR
Ja, prvič sem vedela preden mi je ratalo slabo in preden sem naredila test. Mislim, da so se mi prsi najprej povečale, tako da sem takoj posumila, da je to to. Zdaj v drugi nosečnosti pa do 11. tedna nisem nič opazila (menstruacije nisem imela, ker prvo hčerko še dojim)! Vsaka nosečnost je drugačna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Intuicija!
24.2.2006 21:00:34   
3new!yes!!
ja JAZ. Ko mi je en dan zaostala sem sla h ginekologu in mu rekla, da sem noseca. On me je hecno pogledal in rekel, da bomo naredili test (dala sem kri) in naj nasledni dan poklicerm. Bilo mu je smesno, saj se nobena ni prisla k njemu tako odlocena. naslednji dan sem zvedela da sem nosecauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Intuicija!
13.3.2006 13:37:02   
ronja
Jaz sem vedela zaradi prsi in lakote,  bolel me ni trebuh nič, niti nič drugega, ampak kar nekak vedla sem. Ko sem naredila test, bi bila zelo presenečena, če bi kazal negativno, čeprav je prvič...

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Intuicija!
13.3.2006 17:40:27   
***pika***
Jaz sem bila skoraj prepričana, ker sem imela M vedno 14 dni po tistem, ko sem zadnjič opazila plodno sluz. Tokrat sem imela nekaj izcedka že prej, pa vročina okrog 37,1 se me je kar držala, tako da sem samo dva dni po izostanku M čakala, potem sem pa s testom navalila in je bil user posted image .

Zdaj pa čakam, da povedo, če je s pikico vse OK. Znake nosečnosti pa itak imam - modrček mi bo kmalu premajhen, pa lepo sem napihnjena, pa malo mi je slabo - skratka, same luštne stvari user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Intuicija!
14.3.2006 7:49:25   
A_A
Jaz sem imela pred izostankom M popolnoma enake znake kot za PMS. Šele ko mi je M zamujala 3 dni sem naredila test, ki je bil user posted image   in kar nisem mogla verjet, da sem res user posted image  . Tisti pravi user posted image  znaki so se mi pojavili šele 14 dni po izostanku M.

Mislim, da intuicije ni. Edini zanesljiv znak je plusek na testerju.

_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Intuicija!
14.3.2006 8:02:14   
Nely
Vedela sem, da se nekaj dogaja z mano, ker mi je bilo slabo in počutila sem se čisto drugače. Na aerobiki nisem mogla več delat s polno močjo.. zdelo se mi je, kot da se mi je telo umirilo. Res je bilo čudno. Prvo sem posumila na user posted image , ker smo intenzivno delali na tem, ko pa tisti dan ni bilo user posted image , sem vedela, da je to to. Vseeno pa brez testa ne gre. Se mi zdi, da se ne moreš zanašati samo na intuicijo, saj te lahko včasih pusti na cedilu.




(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Intuicija!
14.3.2006 8:04:22   
Cebelica Maja
Jaz sem takoj vedela. Pa ti ne znam povedati kako. Se mi je zdelo, da tudi vem, kateri dan je uspelo, pa pravijo da to ni možno. Test je bil res samo tista 100% potrditev.
Sva se odločila, delati na user posted image  in je uspelo.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Intuicija!
15.4.2006 21:33:56   
Shorty_
No pri nama je pa zgodba zelo zanimiva. PO dveh letih mi je ginekologinja vzela tabletke ker mi je odkrila 4cm cisto na jajčniku in seveda cista se je odstranila sama od sebe pridelali smo pa malo pikico ki jo bom 10.5. vidla na UZju. Od enega tedna po spočetju sem bila 100% da sem user posted image  pa mi ni nihče verjel, pa tudi datum spočetja vem ker je bilo to edinkrat v tem času ko sm telovadili:) verjetnost je bila minimalna ampak kadar ne načrtuješ gre očitno hitreje!!

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Intuicija!
16.4.2006 0:15:28   
Margareta
Jaz sploh testa nisem naredila. Res ne. Prvič v življenju se mi je zgodilo, da mi je zapasalo sladko in sem nečaku dve liziki ukradla.

No, takrat sem vedela. Potem sem pa še drugi dan, medtem ko je mož skočil do bankomata, kar v avtu zaspala.

Lahko si prebereš na mojem blogu, naslov je pa: projekt otrok




_____________________________

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Intuicija!
16.4.2006 8:01:01   
amy26
Jaz sem tudi takoj vedela, M je zamudila samo en dan pa sem šla test delat, pred tem sem pa isto noč sanjala da imam fantka in sem v sebi čutila da sem nosečka, test je bil pozitiven.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Intuicija!
18.4.2006 7:53:45   
milla
Jaz sem vedela preden sem naredila test, ker so me zelo bolele prsi (najbolj pri hoji po stopnicah). Še bolj pa se mi je zdelo čudno, ker se mi je tako povečal občutek za vonj, da sem kar naprej zračila pisarno (kjub temu mi je vse zelo smrdelo- vsaka stranka, ki je vstopila v pisarno- razen hraneuser posted image ). Tudi pri trebušnem plesu me je vse bolelo, tako da sem nehala plesat, ko sem zvedela, da sem user posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Intuicija!
18.4.2006 8:23:52   
Anonimen
ma jest pa nisem nič vedla....mislim celo, da so se drugi prej začeli spraševati če sem noseča kakor sama....recimo sodelovka me je vprašala če se slabo počutim ker sem tako bleda ...in če danes razmislim, kdaj je to rekla je moralo biti ene 10 dni po oploditvi....tko da - ene čutijo, ene pač ne...

Je pa res, da glede spola pa čutim, kaj nosim...pa ne vem je kaj na tem ? No, pustimo se presenetiti...

Pa en lep in miren dan drage user posted image  !!!

(odgovor članu milla)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Intuicija!
18.4.2006 18:35:55   
Naja30
Jaz sem tudi vedela. Čeprav smo delali na user posted image  sem imela tudi take znake, da sem kar vedela, slabost, vrtoglavica, vse mi je smrdelo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




kaj menite
cupacups

je danasnja politika kriva za recesijo

da,vse v njihov zep sele nato delavci (93%)

ne, so posteni (7%)


Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!