Anonimen -> RE: Kako premagat omaro, polno oblek? (23.2.2006 15:54:21)
|
Tudi meni so omare pokale in ne samo ena. Mislim, da je bilo dve leti nazaj, ko sem se s spalnico polno praznih škatel spravila h generalnemu čiščenju. Po tistem mi je v omari ostalo le še nekaj parov hlač in bluz in nekaj oblek. Oblačila, ki so bila športna in neprimerna za ven, sem dala v posebne škatle in v klet in zdaj jih uporabljam takrat, ko počnem kaj umazanega (pleskanje, barvanje,...) in so za enkratno uporabo saj gredo potem direkt v smeti. Oblačila, ki jih zagotovo več ne bi nosila, sem odnesla v tiste zabojnike za rabljena oblačila in bilo jih je toliko, da sem štirikrat peljala. Je pa res še pol škatle oblačil na podstrešju, od katerih se res nisem mogla ločiti, ker "nekega dne,..." Glede na to, da niti več ne vem, kaj je v njej, jo bom spokala in odnesla v zabojnike. Od tistega dne naprej: - doma ponosim (za na vrt) stara bolj športna bombažna oblačila, ki jih imam od prej, in jih zavržem, ko res niso podobna nobeni stvari, - nove stvari kupujem premišljeno in nestihijsko in jih res nimam preveč.
|
|
|
|