Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročka enakega spola 23.2.2006 20:44:33
|
|
|
|
metka
|
Imava 2 . In ker načrtujeva še enega bi si jaz v tretje potiho res želela . Ampak tudi, če bo še ena se ne bomo " sekirali " .
|
|
|
|
RE: Otročka enakega spola 23.2.2006 20:45:49
|
|
|
|
malika
|
Jaz imam dva fanta. Pri obema, mi je bilo med nosečnostjo čisto vseeno kaj bo, čeprav sem si po tihem skoz želela parček. Zdaj pa si zraven teh dveh fakinčkov želim še kakšno punčko, .... ampak verjetno ne bo nič iz tega
|
|
RE: Otročka enakega spola 23.2.2006 20:51:56
|
|
|
|
pety78
|
Prvi je , v drugo si pa tudi po tiho želim . V tretje pa......hmmmmm, vseeno.
|
|
|
|
RE: Otročka enakega spola 24.2.2006 7:44:59
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv IZVIRNO SPOROČILO: puncica Tako da nama je v bistvu vseeno al bo fantek al punčka čeprav........ jaz sama bi imela parček, itak bova pa imela verjetno še enga otroka, tako da al bodo dve punčke al pa dva fantka Lahko so tudi 3 punce Jaz sem si v prvo malo bolj želela fantka, pa je bila punčka. In jasno, si sploh ne znam predstavljat kako bi bilo, če bi imela fantka. Če bi bila še 1x noseča, bi imela pa rajš še eno punčko... Ja viv sem si pol prišla gor, ko je pisala Andre o svojih treh puncah, na to varianto sem pa čist pozabila Ja no bomo imel pa trikratno prakso.
|
|
RE: Otročka enakega spola 24.2.2006 9:36:24
|
|
|
|
Gina
|
Jaz imam 2 in 1 . Prvič sem si res bolj želela deklico. Ampak sem dobila takega fanta, ki mi je pisan na dušo bolj, kot sem si sploh mogla želeti. Drugič sem se prepričala, da je fant. Pa je bila ena krasna deklica. Tolk sem bila vesela. V tretje mi je bilo pa res vseeno. Očka si je želel punčko. Logično da je bil fant, a ne.
|
|
|
|
RE: Otročka enakega spola 24.2.2006 10:44:32
|
|
|
|
tiha
|
Jaz sem bila prvič prepričana, da bo punčka, pa je bil , drugič sem mislila, da bo fantek, pa smo na UZ videli, da je , tretjič sem si pa res želela punčko, pa smo dobili malo . Mah, važno je, da so zdravi....in da so naši
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?