|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje: Dr.Jakob Koren
23.2.2006 11:34:38   
BarbyR.
Pozdravljene!
Zanima me ali katera izmed vas pozna DR.Jakoba Korena.Kje drugače dela ne vem,privat dela pri Dr.Glušičevi v Velenju.Če ima katerakoli kakšne izkušnje z njim bi jo prosila ,če mi jih pove.Meni osebno je zelo simpatičen zdravnik in tudi se zelo posveti pregledu.Predvsem me zanima,če je natančen glede spolauser posted image .
Hvala vsem in lepo nosečnost želim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje: Dr.Jakob Koren
23.2.2006 14:39:03   
Jančika_
Dela v celjski porodnišnici (vsaj mislim, da je to ta, imena ne vem; tak manjši, mlajši, čeden), vodil je moj porod. Od mene same pohvale.

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izkušnje: Dr.Jakob Koren
26.2.2006 14:58:00   
bena
Dr. Jakob Koren dela v ginekološki ambulanti celjske porodnišnice. Moj ginekolog je sicer prim. Weber, mi je pa dr. Koren 2 x naredil UZ. Je mlajši moški tam okrog 35-40 let, simpatičnega videza in zelo prijazen. Se mi je ful posvetil in nobeno moje vprašanje mu ni bilo odveč. Z mojim sva namreč želela izvedeti spol najinega user posted image , vendar je imel vseskozi tako čudno lego, da se ni dalo ugotoviti, pa še popkovnico je imel med nogicami. Se je pa dr. Koren ful trudil in drugič mu je res uspelo, pa čeprav 1 teden pred porodom. Ker mojega takrat ni bilo zraven, mi je naredil zares dobro slikico kot dokaz, da bomo dobili lulčka ( povečanega lulčka). Pa še pošalil se je, da če to ne bo držalo, da lahko pridem reklamirat.
Vendar kolikor mi je znano so vsi ginekologi v celjski porodnišnici polno zasedeni in ne sprejemajo novih pacientk, razen če se s katerim od njih osebno dogovoriš.

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?