vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> vprašanje (23.2.2006 10:31:42)

Najprej en lep pozdrav usem skupaj. Imam samo eno uprašanje, kar se tiče zaostanku M. Namreč, ta mesec bi jo morala dobit 21.2.,pa je še vedno nimam,čeprav je vedno čist točna. Zanima me samo če mogoče jemanje antibiotikov - 5 dni sem jih jemala- lahko tudi upliva na zaostanek M? Namreč usi tisti znaki ( napihnjen trebuh, boleča prsa,...) ki so značilni nekaj dni pred  M, sem jih dobila 21.2., torej na ta dan k bi M že morala dobit. A je imela že katera podobno situacijo z antibiotiki in M?

Hvala za odgovore!

total -> RE: vprašanje (23.2.2006 10:34:04)

Pa maš kakšno zaščito,ker antibiotik lahko zmanjša kontracepcijo,lahko si noseča lahko pa ne,naredi test pa boš vidla.

Reza -> RE: vprašanje (23.2.2006 10:37:00)

Zakaj pa si jemala antibiotike? Bolezen? Lahko ti zamuja zaradi nje, ker je organizem oslabljen. Da se prepričaš, je najbolje narditi test - poskusi.

taja24 -> RE: vprašanje (23.2.2006 10:47:48)

antibiotike sm jemala zaradi manjšega prehlada. zaščite pa nimam nobene. bomo vidl kaj bo, bom počakala še nekaj dni, ker zneki so šele zdaj za M, čeprau mal pozn.

Anonimen -> RE: vprašanje (24.2.2006 23:03:47)

LP

Javlam da M še vedno od nikoder, znaki še vedno isti, testa se pa še kr ne upam nardit. samo še vedno se mi ni nobena javla, če je imela katera že zamujanje M zarad antibiotikov?

Stran: [1]