Aleksandra -> RE: Polno dojen - spi celo noc? (24.2.2006 15:21:44)
|
Naša Lara bo stara 8 tednov in je v petem tednu začela spati celo noč (od 22.30 /23.00 do 5.30 /6.00). Prej pa se je zbujala enkrat na noč (med 2.00 in 3.00). Žal je to spanje celo noč trajalo samo dva tedna, zdaj pa se spet zbuja enkrat na noč (med 3.00 in 4.00). Zatem spi do 6.00/7.00, ko jo vzamem k sebi, se malo dojiva in spiva, pa spet dojiva in spica do cca. 10.00 ure. Sem kar zadovoljna kar se tiče njenega nočnega spanja, čeprav jaz kljub temu, da je že spala celo noč, takrat nisem imela kaj dosti od tega, saj v spanju veliko cmoklja, nerga, se smeje, tarna,...in jaz, ki sem bolj nemirnega spanca, seveda vse to zelo dobro slišim (posteljico ima poleg mene). Imamo pa probleme s spanjem podnevi. Ko se podoji zaspi, ko pa jo položim v posteljo je pa v večini primerov skoraj takoj budna (spi od 15 do 30 minut). Seveda pa bi na mojih rokah lahko spala tudi več kot dve uri. Sprva z dnevnim spanjem nismo imeli problemov, od tretjega tedna pa spi podnevi manj in manj. Zvečer pa pred 22.00 sploh noče trdno zaspati, pa naj delamo kar koli. Budna pa sploh noče ležati, ali pa da bi zaspala sama v svoji postelji. Me pa danes preseneča, saj je danes že spala enkrat pol ure, zdajle pa spi že uro in pol. Skratka, skoraj vsak dan je nekaj novega in malo drugače kot včeraj. LP, veliko potrpežljivosti in čimbolj mirne noči vsem. Sandra
|
|
|
|