Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a ste že v bani ..... 11.3.2006 21:50:21
|
|
|
|
Pupica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Je pa res, da imava veliko banjo 140x140 Tlele se kr strinjam da je tole predpogoj!
|
|
|
|
RE: a ste že v bani ..... 11.3.2006 22:06:23
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Ima pa seveda bazen, morje svoj čar, ko te je malo strah, da boš zasačen. V vodi je treba bolj kratke sunke delat, gre pa lahko ful globoko.
|
|
|
|
RE: a ste že v bani ..... 12.3.2006 18:26:19
|
|
|
|
* Mateja *
|
V bazenu v sladki vodi je super, adrenalinsko, ko drugi sam neki čudno gledajo. Na morju pa slana voda ni ravno kul, me je vse peklo, pa še valovi te nosjo gor in dol. Banje pa nimamo!!!! Seveda pa v troje z na dopustu vse omenjeno odpade!!! Na žalost!!!!
|
|
|
|
RE: a ste že v bani ..... 12.3.2006 19:30:39
|
|
|
|
soncece24
|
bani mi ni blo fajn, pretesno , zato pa je v tuš kabini fino (mava tako kot vojaško umivalnico ). Anonimna1, če bi ti vedla kolko mam jaz šlavfekov, pa se vseeno kr dobro počutim v svojem telesu , sprejmi se tako kot si, pa bo, pa ni važno al v bani al v postli, čeprav ti priporočam pralni stroj - ravno prava višina
|
|
RE: a ste že v bani ..... 12.3.2006 20:04:04
|
|
|
|
pika74
|
jap
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?