[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.2.2006 19:32:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

LONA13 -> RE: Plantex in kapljice galenskih laboratorijev??? (22.2.2006 21:38:18)

Nalin, po vsej verjetnosti ne boš več nikjer dobila(vsaaj plantexa ne)
mi je reklča v naši lekarni, da so ga nehali delati (ne vem sicer zakaj) mi je pa dala zeliščni čaj od Hippa(ima zelen pokrovček) in je tudi zelo dober--sicer ni plantex ampak če drugega ni je tudi to dobro!
lp, Lona 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.2.2006 22:37:50)

NRMM -> RE: Plantex in kapljice galenskih laboratorijev??? (22.2.2006 22:52:11)

Če želiš ti lahko grem tukaj pri nas pogledat, ker pred parimi dnevi sem še dobila plantex.

tinkamiška -> RE: Plantex in kapljice galenskih laboratorijev??? (23.2.2006 9:56:31)

v celju se ga tudi ne dobi več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

imam še tri vrečke in zdej jih bom šparala, če bi blo slučajno kak dan zelo hudo...

tinka

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.2.2006 11:42:05)

Anonimen -> RE: Plantex in kapljice galenskih laboratorijev??? (8.3.2006 11:18:29)

Sem pisala v Lek, kaj je zdaj s Plantexom, in so mi odgovorili sledeče:

Najprej se vam zahvaljujem za vprasanje in zanimanje za nase zdravilo za dojencke, Plantex. Moram vas razveseliti, da nismo ukinili proizvodnje tega zdravila, temvec zaradi "preobleke" v novo zlozenko, s pakiranjem po 10 vreck, je prislo do majhnega zamika v proizvodnji. Zdravilo boste lahko kupili v lekarnah ze v roku enega do dveh tednov (odvisno od vase lokacije).

Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujem in zelim veliko zdravja!

lep pozdrav,

Nataša Celec
Brand manager

Stran: [1]