Multivitaminski sirup (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

sezam -> Multivitaminski sirup (22.2.2006 19:05:56)

Danes sva imeli posvetovalnico pri 1 letu. Pediatrinja mi je dejala, da sedaj ko ne dobiva več AD3 kapljic, naj ji dajem multivitaminski sirup. Pa me zanima katerega priporočate? Kaj uporabljate ve?

ZARA -> RE: Multivitaminski sirup (22.2.2006 19:09:17)

Zari je bil full všeč Sanatogen, samo se ga iz neznanih razlogov SPET ne dobi nikjer po lekarnah?! Vsaj ni se ga 2 tedna nazaj...Zdej pa pije Pikovit, ker je po okusu precej podoben Sanatogenu.

kepa* -> RE: Multivitaminski sirup (22.2.2006 20:08:23)

Naš je ravno ta teden začel piti Kindervital. Kupil ga je ati po nasvetu farmacevtke. Kateri je najboljši, pa ne vem.

katjandraž -> RE: Multivitaminski sirup (22.2.2006 21:02:15)

Mi imamo Sanosvit, ker vsebuje železo. Naš otrok je bil prve dve leti v vrtcu blazno neodporen, zato nam je pediatrinja svetovala sirup z železom. Škoduje sigurno ne, če mu pa zares pomaga, ti pa ne znam povedat.

Mina1 -> RE: Multivitaminski sirup (22.2.2006 21:04:51)

Naš 4-letnik pije Čebelico Majo sirup, malemu piškotku, staremu eno leto pa dajem Kindervital kar v sok, ker ni glih najboljšega okusa in tako. Je bolj neješč in so mi priporočili Kindervital.

Urša -> RE: Multivitaminski sirup (23.2.2006 8:08:10)

Tud mi imamo Čebelico Majo, pa je zdej glede zdravja bolš... Mogoče čist naključno, ker se spreminja letni čas, pa vseeno... škodit ne more!

tascha -> RE: Multivitaminski sirup (23.2.2006 8:14:37)

Mi imamo Kindervital in ga pijeta oba -11 mesečnik in 8-letnik.
Je pa bolj čudnega okusa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

dana -> RE: Multivitaminski sirup (23.2.2006 8:48:39)

Jaz mu tudi dajem Čebelico Majo, tudi Pikovit sva že imela. Glede Kindervitala je pa tako: meni je farmacevtka rekla sicer da je dober, ampak ga je treba dati pa 4-dnevno po 1 žličko in po odprtju ga je treba porabiti v 4 tednih. Ker se naš pazi pri dveh različnih varuškah nočem tiste flaške okrog nositi, tako da mu dam Čebelico popoldan in zvečer. Dajem mu ga pa v čajček ker je sirup ful sladek in mu s tem tako tudi sladkam čaj.

Drugače pa  tudi Sanatogen kar pohvalijo. Čebelica je pa le domači produkt pa še med vsebuje pa bolj naraven je.

dana

Stran: [1]