Anonimen -> RE: rože ob robniku (23.2.2006 9:49:23)
|
Nina, saj te ne kregam, samo prosila sem za bolj natančne podatke, ker mi zapisani ne zadoščajo. Res bi rada videla fotografijo, brez nje si ne predstavljam gredice. Pa tudi posajenih rožic nisem prepoznala po imenih. Ni namreč vseeno, kaj je okoli gredice, pri zasajanju se rada držim določenih estetskih načel glede velikosti rastlin, pa tudi, kje ta gredica leži nisi zapisala (sončno, senčno, koliko sonca na dan, kvaliteta zemlje,...) Tako na splošno ti res lahko zapišem samo to, kar sem že zapisala: malo zelenega za podlago, da je zanimivo tudi pozimi, nekaj čebulnic za pomlad in nekaj različnih trajnic, da bodo cvetele od pomladi do poletja. Pa še en nasvet: rastllin ne sadi tu in tam ampak v skupine. Glede velikosti pa se ne bi strinjala s tabo. Veliko lažje in bolj učinkovito izpade majhen vrt, le nekaj urejenih korit na balkonu ali pri vhodu v stanovanje lahko naredi čudež. Velika posestva so draga za zasaditev in za vzdrževanje in prav tam se lahko zgodijo veliki kiksi. Take kapljice, ki so ločene od drugega, je najlažje urediti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|