|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   druga nosečnost
22.2.2006 10:56:36   
Anonimen
Vse ki imate 2 ali več otrok mi prosim poveste kakšna je bila 2. nosečnost in porod (a je bil hitrejši in lažji)v primerjavi s prvim. Sama sem enkrat rodila v cca 2 urah bez vseh komplikacij, decembra sem imela ss od takrat  sem vsa prestrašena okrog tega, tako da tudi zanosila še nisem.
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: druga nosečnost
22.2.2006 10:59:05   
KODA
Drugo nosečnost sem doživljala manj obremenjujoče,manj me je bilo strah,bolj sproščeno.Imela pa sem tudi drugič carski rez,ki pa sem ga bolje prenesla,kot prvega.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 11:02:46   
cicido
Prvega-nedonosencek, sem dobesedno rodila v dvigalu porodnisnice, drugo, ki je bila normalno donosena pa sem rodila v 40 minutah. Noben porod se mi ni zdel hud, tko da bi zaradi tega se sla rodit, nosecnosti so mi bile hujse. Pri prvem skoraj 3 mesece v bolnici, pri drugi pa sem imela cerklazo, kar pa je tudi zelo motece. Stalno eni pritiski navzdol, popadki ze dva meseca prej..... To so moji obcutki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2006 11:03:58   
muha1
Tudi jaz sem prvi porod kot ti imela v dveh urah in pol, ter prav tako brez komplikacij. Prav tak je tudi bil drug porod, vendar še lažji in hitrejšiuser posted image . Res pa je, kot je že rekla koda, da drugo nosečnost doživljaš bolj sproščeno, veš kaj te čaka v porodni, zato je tudi lažje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2006 11:10:56   
Anonimen
No, pri meni je zgodba čisto drugačna. Do zdaj so se ti javile same take, ki so imele CR ali lahek in hiter porod, kar pa ni nujno pogoj, da je pri drugem ravno tako.
Mene bi ravno pri drugi nosečnosti grabila panika in strah, ker vem, kaj me čaka v porodni sobi, a v negativno smer. Moj porod je bil težek, trajal je 8 ur. In samo tolažim se, da če bom kdaj zbrala pogum za drugo nosečnost, da huje kot prvič ne more biti, čeprav v sebi vem, da to ni res.user posted image

(odgovor članu muha1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2006 16:04:04   
mačica
Prvič sem rodila brez komplikacij kot ti v 2 urah, drugič prav tako brez komplikacij v 1 uri oziroma v 10 popadkih...
Obakrat sem šla sproščeno s tem da prvič ne veš kaj te čaka drugič pa in mene je blo drugič malo strah.
Vse je mimo in imamo fletnega fantka...
Kar pogumno!
lp,mačica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2006 17:30:01   
ribica.
Prva nosečnost sanjska, da ne rečem božanska. Niti enega problema. Porod dolg in mučen, z eno besedo, agonija.

Trenutno poteka druga nosečnost. Muka, res. Kr naprej neki ne štima. Najbolj pa je moteča utrujenost. Že pred petim mesecem sem imela probleme z otrdevanjem trebuha in tako težo, le-tega, da je to nenormaln. Pred sabo imam še dva meseca, ampak sem že dolgo čist fuč. Kr težko se sprijaznim s tako nepetostjo in utrujenostjo, pekočim hrbtom, bolečinami pod prsmi. Pa še spočit se mji nekak ne rata, saj mi noben položaj ne paše. Kak bo porod bomo pa vidli. V prvi nosečnosti sem se ga kr malo bala, ker je bila sama nosečnost tako lepa, da če bi se kje zalomilo, je bil to porod. V drug upam, da je obratno.

Konec koncev pa, samo da bo z nama vse ok.

(odgovor članu mačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2006 8:39:28   
Urša
Sama nosečnost se mi je zdela druga težja, ker sem imela že enega otroka doma, na čase sem kar pozabila, da sem user posted image . Glede samega poroda pa... ful hitreje v drugo,mi sploh  ni bilo jasno, da je že zunaj.user posted image  Glede strahu pa...hja, prvič res minimalno, čist flegmatilno, drugič me je pa kr matral, priznam.user posted image  

Sej veš, tista zgodba, ko se srečata 2 nosečnici pred porodno sobo, prva je prvič noseča, druga pa drugič. Pravi prva: ''Blagor tebi, ker že veš kako to zgleda.'' Druga ji odgovori:'' Ne, blagor tebi, ker nimaš pojma, kaj te čaka.''

Pogumno in brez skrbi!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?