proklik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> proklik (22.2.2006 9:56:30)

a ima katera ta program?? kje ga dobim??

se mi ne ljubi več dajat za provizije in stati v vrsti..

muki1 -> RE: proklik (22.2.2006 10:08:14)

Koliko je meni znano, Proklik je za pravne osebe, za fizične je Klik. Dobiš ga na banki, kjer dobiš tudi čitalec za kartico. Pa provizijo še naprej plačuješ.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anonimen -> RE: proklik (22.2.2006 10:13:57)

aja, no.. pol pa klik.. nisem vedela, da je to razlika..

a da provizija je pa še vedno??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

*pepelka* -> RE: proklik (22.2.2006 10:26:01)

Čitalec za kartico ni nujno potreben, saj lahko delaš tudi brez njega. Zasebni ključ imaš pač nameščen na računalniku. Jaz osebno nimam čitalca vse mam na računalniku, naredila pa sem si tudi kopijo zasebnega ključa na disketo, tako da klik lahko uporabljam tudi na drugem računalniku.

TORTICA -> RE: proklik (22.2.2006 10:30:00)

Enako kot   hafi.

Miloš -> RE: proklik (22.2.2006 11:09:34)

pri nlb se prijaviš na banki za 5000 sit, pol pa klik uporabljaš
preko enega računalnika, če pa hočeš pol še kje drugje, pa narediš en postopek z disketo, pa gre...

pri skb je malo ceneje, tut provizije, pa imaš čitalce kartic, pa ena gesla, pol pa zmeri drugo geslo uporabiš, priključiš pa se lahko na katerikoli računalnik, samo da ima internet...

NATAŠI -> RE: proklik (23.2.2006 7:31:38)

pri skb je tako kot je miloš povedal, mislim da je 50 sit provizije in mislim, da je tud dovolj varovano zaradi menjave gesel.. pozanimaj se na svoji banki, vsekakor boš pa vse kar potrebuješ dobila na banki

rija -> RE: proklik (23.2.2006 9:31:07)

Ja provizija je, vendar bistveno manjša: mislim da za klik 30 sit, za proklik je pa 60 sit. Če to še drži, saj pošilja zdaj banka bremenitve na prokliku enkrat mesečno, pa se mi še ni ljubilo preračunavati.  Je pa bistveno ceneje od 410 sit  za položnico na NLB.....

Stran: [1]