Anonimen -> RE: Primorke pomoč! (24.2.2006 13:40:28)
|
Ciao! Pa ti še jaz povem mojo dogodivščino.1.2.06 sem šla po enem letu truda do svoje G in jo prosla za napotnico za Ravnikarja.In mi je ni hotela dati, pravi da je treba najprej pri njej dati vse preiskave skozi in šele nato greš kam naprej in me nahrulila, da kaj si jaz predstavljam da kar greš nekam drugam, da bi morala G menjat in da bi me tam samo prestavljali in bi ful dolgo trajalo. In se jaz malo pozanimam naokoli (precej mi je pomagala UnderEja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]) in sem šla jaz do svoje osebne zdravnice po napotnico, moj prav tako (dobiš brez težav) in sva šla oba k Ravnikarji SKUPAJ.Ne pa, da se ti kar nekaj sama zdraviš pri svojem G, a možu pa ni nič treba pogledat ali kako??? In ti povem, lahko gresta katerikoli torek k njemu, se sploh ni treba naročat, samo moraš biti tam ob 8h, ker kasneje ne sprejema.Prideš na vrsto takoj. Midva sva bila prvič pri njemu 7.2, dala isti dan oba kri, 14.2 drugi obisk po izvide od krvi, 16.2. spermiogram, 21.2. vsi izvidi od obeh, fant zdrav, jaz povišam prolaktin, 7.3. grem na HSG (lahko bi že prej pa čakam da je prej M), 13.3, spet dam kri, 14.3. spet h Ravnikarju kako dalje. Vidiš, tako hitro gredo te zadeve pri njemu in tako je tudi prav.3 tedni so minili,pa veva že tričetrt stvari.Meni mi je Ravnikar car, vse ti pove na katera vrata greš, kateri datum in ti vse te datume tudi napiše na en list, tako da se ne loviš naokoli kje pa kaj. Če te zanima še kaj piši na privat. Lp, Srček
|
|
|
|