tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tudi moj je imel na začetku najine veze te probleme; razen, ko si ga je vrgel na roko, je bilo vse ok; čim sem jaz prišla v igro, mu ni hotel stat. Počutila sem se obupno ; vse možno mi je hodilo po glavi. Potem sva preko pogovora prišla do tega, da ima on en spešl fetiš; ko sem mu ugodila na tem področju, je bilo stanje mnogo bolše, vendar še vedno nisva mogla imeti pravega odnosa; najin sex je bila samo ena velika predigra; no, saj takrat je res lepo poskrbel zame , tako da sem nekako lažje prenesla vse skupaj. Potem, pa sem ga enkrat končno pripravila do tega, da je šel k zdravniku. Ta je ugotovil, da je z njim vse ok, in da je zavora po vsej verjetnosti v njegovi glavi. Predpisal mu je viagro. Ko sva prišla domov s škatlico viagre je vzel 1/2 tablete; ne boš verjela, ampak sexala sva kot zajca (seveda je predpogoj pri viagri, da je primerna vzburjenost prisotna in vse stvari ki pašejo zraven, drugače ni učinka). V naslednjih dneh je še 2x pred odnosom vzel 1/2 viagre, nato pa je njegova težava počasi začela izginjat, sama od sebe. Danes (od tega je že 2,5 leta) nimava nobenih problemov in najin sex je res super. Draga Anonimna; priporočam ti da se s tvojim dragim veliko pogovarjaš, naj ti pove kaj ga teži, ali ima morda kakšne nenavadne fantazije, pa mu je nerodno povedat. MOgoče probajta z viagro; naju je rešila (ali pa tudi ne, kaj pa vem). Pa veliko sreče vama želim. Anonimna Zelo dobro napisan. Nič zato če je še enkrat. Mislim, da lahko iz tega potegneš zase, kar si spraševala.
|